返回列表 回復 發帖
咁公開得嗎
ricky867 發表於 2012-8-13 11:39 AM
PM啦
要ricky比人桥啦
lhy92725 發表於 2012-8-13 11:41 AM
大腦閉塞好幾日, 再唔出遊戲酒館就要石沉大海啦
我D桥有D複習唔知實唔實行到~
ricky867 發表於 2012-8-13 11:44 AM
PM 嚟聽下, 可能會刺激到我嘅靈感
有咁嚴重嗎...
ricky867 發表於 2012-8-13 11:46 AM
因為我呢個星期放假, 絕對會持續性大腦閉塞
車版叫到~~我出概念睇妳點簡化它~~
ricky867 發表於 2012-8-13 11:50 AM
come on
Ricky san 我的錢个bank system 重未搞掂呀,你上次点改正架,係吾係都係負数.請指教!
ob51330 發表於 2012-8-13 11:51 AM
TVB: 23763699 元, 存款: 441710767 元
我以為已經搞掂?
因為有新奖金入抵銷咗負数变番正数但结果係錯嘅
ob51330 發表於 2012-8-13 12:00 PM
你咁樣好難追討wor, 我報比超版知, 佢冇反應, 我應該揀另外一個超版
你唔見左幾多??
美男魚可否po你嘅銀行轉帳紀錄? PM都得
尋晚我就想提醒你 keep the bank figure negatives as it is...don't do any more transaction until problem solved.
SweetLemon 發表於 2012-8-13 12:18 PM
係, 而家好難搞
这是因為咋晚我糸一督屎高版轉來二千萬奖金減去負数就= 18661766
ob51330 發表於 2012-8-13 12:15 PM
你要PM 我轉帳記錄, 等我好向上邊匯報, 雖然高/超版可以睇記錄, 但係我唔得, 如果我冇證據而幫你匯報, 係件唔好嘅樹
你唔合作, 我都幫你唔到, 而而家我會離開電腦一段時間, 加上我想連絡嘅超版有D神龍見首不見尾, 所以未必可以即刻幫你解決問題, 請等下
海姐
現金                       115 balance 吾記得正確数目
C兄派           3338333
本人轉出     -2000000
Balance    -1338333  这負数是錯的
錢作怪          5101901
一督屎高版
奖金........20000000
加昨 ...
ob51330 發表於 2012-8-13 12:33 PM
你攞過利息?? or 取過款?
我質疑系统有問题,冇可能有負数出現,TVB bank?可作透支嗎?
-1338333 这是問题所在如是正数就 OK
ob51330 發表於 2012-8-13 12:39 PM
所有系統都可能有bugs出現, 從來冇野係十全十美
你而家又存左款, 你咁搞法, 要點樣追查???
你會搞到我唔知道要點幫你
你冇見到檸姐姐寫乜?
我已經幫你PM另外一位超版, 至於會點我答你唔到
你冇保持負數呢個數目 or cap圖實在失策
而家你又存左款, 我都唔知道要講D乜好
等消息吧

PS: 我要離開電腦啦, 暫時會搵我唔到
承認失策,但很多人可以见証,因為他們都見到,细细B版大見到了都話搞笑.
拧姐都奇怪見到变負数.
ob51330 發表於 2012-8-13 12:57 PM
閃返嚟一陣
咁我都見到, 但係超版們未必見到, 佢地要處理嘅野好多, 可能唔會細查
但係今次我另外匯報嘅係上次幫ricky搞掂負數問題嘅超版, 佢應該會好好處理
不過你嘅數目已經唔係負數, 可能需要花D時間, 等下啦
我又閃開啦
麻煩海姐錫哂妳   
ob51330 發表於 2012-8-13 01:10 PM
佢半夜先出現, 所以你慢慢等