返回列表 回復 發帖
見佢一鑊打一鑊
lckiong 發表於 2015-7-24 10:13 AM
打還打, 唔好打頭
Hello,車車!
satoshi23 發表於 2015-7-24 10:13 AM
水晶晶, 亮晶晶, 靚結晶, 勁晶瑩
唔係花公費⋯⋯係公司包了全程費用去日本上課,公司話今次去日本機票幫我訂商務客位喎
timmaxsing 發表於 2015-7-24 10:13 AM
我呢世人只搭過一次商務艙, 仲係航空公司免費幫我upgrade嘅
車車念著過黎香港玩呀?
satoshi23 發表於 2015-7-24 10:17 AM
係呀, 原本係咁打算, 不過未定
可能想避開你
lhy92725 發表於 2015-7-24 10:23 AM
又有私人恩怨???
車車早晨.
pknoface 發表於 2015-7-24 10:25 AM
晚安
仲未定嗎?打算過黎香港幾多日玩下呢?
satoshi23 發表於 2015-7-24 10:26 AM
原本有朋友要一齊, 但係佢公司唔放人, 變左我一個人, 所以考慮緊
如果去, 會係5日左右
邊個同部冇轆車有感情恩怨?
pknoface 發表於 2015-7-24 10:26 AM
係水晶 & 路人甲, 唔關我事
WOO⋯⋯在正常情況下不會UPDATE架?今未好難忘的一次囉?因為D餐及飲品可以特別柯打架,令你感受到有幸福的感覺⋯⋯
timmaxsing 發表於 2015-7-24 10:29 AM
果一次仲係飛LA, 10h, 由原本嘅Premium Economy去到商務艙, 享受完全唔一樣
一開始就嚟杯香檳做welcome drink, 然後上晚餐係full course, 呢餐我食左差唔多1h
紅酒飲完空姐仲會自己嚟問要唔要加, 我同隔離果位乘客咁arm叫同一款紅酒, 結果果支紅酒就咁比我地兩個飲晒
第二朝嘅早餐仲要係龍蝦, 如果我搭經濟艙嘅話, 一般早餐我會冇胃口食, 但係呢個龍蝦餐我就食晒

我其實係日航嘅會員, 一般由東京出發嘅長途機, 日航都會upgrade我上一級, 已經有好幾次
原因估計係經濟艙嘅機位賣太多出去, 唔夠位, 需要upgrade D客先夠位
但我一般都只會買經濟艙, 所以上一級通常係Premium Economy, 所以商務艙係第一次亦係唯一一次

不過你話特別order餐飲, 我諗應該係頭等艙先有嘅服務呱?
如果你一個人會過黎睇下風景,行下嗎?

5 日 都唔錯呀!
satoshi23 發表於 2015-7-24 10:31 AM
我人生路不熟, 一個人會驚
暗樓: #98158
妳鍾意佢個頭
lckiong 發表於 2015-7-24 10:33 AM
我係幫佢保住佢嘅顏面
係咁隨便埋係坑渠邊就得啦~
lckiong 發表於 2015-7-24 10:34 AM
會造成阻塞, 落大雨時會水災架
走晶晶數
lckiong 發表於 2015-7-24 10:36 AM
水晶變大耳窿?????
貴咁多又係啲飛機餐
lckiong 發表於 2015-7-24 10:38 AM
商務艙 & 經濟艙嘅飛機餐不可同日而語