返回列表 回復 發帖
樓主好,叫我開來或來來可以了,很高興認識你!
巧開來 發表於 2012-8-14 04:10 PM
你好『来来』,你系男仔定系女仔?
巧開來         1 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出
送个见面礼给你,拿去升级一下啦

猫骨,小说我学校可以读gei,d漫画就唔可以啦
上紧堂当然唔可以啦
不过我们每早7.00-7.15要大家阅读嘎
哦,我明啦~~原来系甘
gn00297770 發表於 2012-8-14 04:36 PM
兄台,你明d咩
真的很感動啊,謝謝樓主給我的獎賞。
姓谷那個才是女的,我是工作男!
巧開來 發表於 2012-8-14 04:29 PM
叫你巧仔好d,『开来』唔系几好叫
张帖都有可以估的楼数?
gn00297770 發表於 2012-8-14 04:49 PM
gn00297770         2 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出
你好啊,点称呼啊?
我的帖呢,没一起的玩法不同,这期的游戏玩法你可以参考这里
http://www.tvboxnow.com/viewthre ... =817134#pid34280608
首先,先踩中我所规定的金楼,然后就有机会和我玩“猜拳”如果你猜赢,就可以领取累积奖金和另外的金楼奖。每个我所规定的金楼,很有可能有神秘宝箱,所以就看看自己的运气咯~
雲爺好照顧新人。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-14 07:20 PM
你都好照顾啦~如果我忘记给,记得提醒下我~有时候我都会大头虾噶~

ob~输左都有安慰奖+金楼奖噶,唔好灰心,继续努力,我见到下个金楼有好多奖金~~
鹅嘎呻吟奖金嘞
yxx01 發表於 2012-8-14 08:43 PM
你去同晴晴拿
『怒火街头2』第三个case唔应该甘播出来噶!!!
居然用大突破来运毒!!
某啊,某啊

yxx01 發表於 2012-8-14 09:22 PM
证据都有啦,你还想同我拿钱,闲命长啦?要斩头了,是吗?
一于斩他啦
lhy92725 發表於 2012-8-14 10:25 PM
不如留返给你斩啦
都好,如果唔系我有麻烦
各位早晨
老板娘唔到九点就来啦
暈爺您要用中國伺服器才入到來
HENRY_168 發表於 2012-8-15 03:48 PM
前日个论搞咩?成日都入唔到来嘎?
前日我想入来,但系入唔到
昨日老细成日系树==
奴才拜见车娘