返回列表 回復 發帖
c U
tvbckbt 發表於 2011-3-3 07:26 PM
我都閃先, tvb兄你吵住先, 有緣今晚再吵過..
畸形人類研究科
7878是楼主,唔係版主,吵到乱晒龙
cck_my 發表於 2011-3-3 07:29 PM
Sorry 健仔不過你入到泥都吵下啦, 幾好架, 你睇下個個都扯晒火喇!!
畸形人類研究科
仲有邊個響度俾我吵既快d出泥!!!!!
畸形人類研究科
早晨咁多位, 係咪一早未俾人鬧過, 快d開波!!!!
畸形人類研究科
David快看帖,胙晚有女找你
tvbckbt 發表於 2011-3-4 09:17 AM
什麼女呀??講多無謂快d開波!!有咩好吵呀今日!!
畸形人類研究科
尋晚我地吵左成晚... 搞左個show 都應該分返d掛...
roberton888 發表於 2011-3-4 09:26 AM
梗係啦, 如果乜叉都無今日世界大戰都似!!
畸形人類研究科
等陣再同你開拖!!我都要做下野先!
畸形人類研究科
係時候去開會喇, 樓主幾時派彩呀!!大家尋日都好努力咁吵喇!!
畸形人類研究科
7878已3時了.今日是第3天了,昨天及今日獎金呢
tvbckbt 發表於 2011-3-4 03:02 PM
樓主係時間出泥派彩了!!!得三個人唔難計啫!
畸形人類研究科
無錢分,現在擺工中,晚點到勞工處,深夜在7878家門靜坐,3月6曰排隊遊行
tvbckbt 發表於 2011-3-4 05:34 PM
無錯, 仲要見佢一鑊吵佢一鑊, 終於達到佢既目的喇
畸形人類研究科
我仲慘.. 第一日開工就無糧出....

唔通我真係咁命苦....
roberton888 發表於 2011-3-4 05:37 PM
放心, 樓主唔得閒, 就唔信佢以後都唔出現呀!!!!!!!!!!!!!
畸形人類研究科
咁CHEAP? 唔會掛..
畸形人類研究科
..... 點會... 我地... 一齊... 點會唔理你...
roberton888 發表於 2011-3-4 05:52 PM
你地兩條友....
畸形人類研究科
唔明....你想表達d乜...
roberton888 發表於 2011-3-4 06:17 PM
我都唔明囉..
畸形人類研究科
我們談到樓主不付獎金,david就比,
david:咁CHEAP? 唔會掛..
我說:美女當前說下先,到時不妥就sin,即無錢給他,我們就走

現在你付他獎金,我先走
tvbckbt 發表於 2011-3-4 06:30 PM
tvb先生唔好咁啦, 雖然美女係比我我地多好多錢我地都唔可以咁樣屈佢架嘛..
畸形人類研究科