返回列表 回復 發帖
又慢啦。丿。。。
KB 大大。。。
如果你唔要,可以靜 chicken chicken比哂我
Anonymous 發表於 2015-1-21 11:26 AM
你都爆倉。。。。
而家要派50億
派都系貼圖區度派。。。
所以話:有嚟有回,地球係圓既,點都返返你轉頭,唔派唔收,越派越收多
都唔係真錢,闊氣d又點話jek。。。。
我呢D叫散水大行動
大家歡喜就得了。
甜檸姐姐傍晚好!
甜檸 下午、傍晚、跟住 晚上好!!!
檸姐姐晚安。。。
檸姐晚上好。
檸姐晚上好!
我報名玩~無端端派錢。
檸姐早午晚好
檸姐 早晨
檸姐早晨。
開來  Grace姐  eq姐姐  亂up ccw-james  allo  chanSir  掌門人
早午晚
無端端派錢
報名+1

這遊戲怎麼玩啊?
就這樣。。。等收錢就可以了。
無啦啦報乜Q名呀...檸姐?我唔報
唔到你話,一於強逼報名。。。
11位。。。。最幸運就係 ccw james - 2次。 本來系打 allo,唔知點解。。

allo14 秒前TVB 100000000 元積分轉出

ccw-james3 秒前TVB 100000000 元積分轉出
ccw-james26 秒前TVB 100000000 元積分轉出
金石良1 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出
chenwenwu1 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出
eqwai1 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出
gracechanstuart2 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出
巧開來2 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出
lckiong5 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出
chan2003086 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出
pknoface6 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出
lhy927257 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出
報名
Anonymous 發表於 2015-1-22 09:46 AM
作死啊。。。。冇。
匿名冇,鹹魚翻生的冇。。。。
好還錢了喔仲想拿。。。
多謝柠姐無端端派咗成億黎!
pknoface 發表於 2015-1-22 09:57 AM
亂派。。。
唔要多
要一疊就好啦。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
係咪自己錢黎架? 因住比差人拉.
pknoface 發表於 2015-1-22 10:05 AM
唔會ge,大馬差人
分d俾佢地就塞住把口。
J 神 版  早晨
沒有錢萬萬不能。。。
多謝 甜檸 無端端派錢!!!
gracechanstuart 發表於 2015-1-22 10:44 AM
妳cash 都就來爆。。。
柠早
CC517 發表於 2015-1-22 10:45 AM
係咪o到無精打采?
我係冇買過功勳架
lckiong 發表於 2015-1-22 11:48 AM
鬼叫你唔買,甘願俾人按住來搶。。。