返回列表 回復 發帖
原来开咗新屋
猫猫。。。好好好好好耐冇见啦
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
原来系酒馆
昨晚夜嘛嘛入黎都冇留意tim
多D出嚟飄下啦
唔經唔覺, 妳已經係子爵
oh no, 變左伯爵
blacker14tt 發表於 2012-7-23 08:36 AM
吾可以随便飘。。惊其他人以为撞鬼
边度有永远,我见吾到
lhy92725 發表於 2012-7-23 10:57 AM
系度
哇,永远趁猫训佐先黎,仲要是黎揾老板娘
lhy92725 發表於 2012-7-23 11:34 AM
我有叫猫猫喔
bad girl, long time no c
CC517 發表於 2012-7-23 12:33 PM
bad cat long time no see... how's life???
thought you don't remember me
应该黎揾猫啊嘛,等猫带她周围逛
lhy92725 發表於 2012-7-23 11:45 AM
原来真系多jor好多人。。真系落后啦
放工肯定忙约会啦
lhy92725 發表於 2012-7-23 11:55 AM
冇人约
Bad girl Hi點解佢咁叫你
chowold2 發表於 2012-7-23 12:39 PM
说来话长
點會唔記得你, 得你陪貓BAD
CC517 發表於 2012-7-23 12:41 PM
终于发现我的重要啦??
不过好似见吾到我好D喔。。至少冇人陪猫bad...猫系咪好咗呢??
最近点啊?? :onion02:
咁早有冇人应该喝醉啊??
viento 小心饮醉
Forever大大好~~
ricky867 發表於 2012-7-26 04:40 PM
叫我???
你好。。小女子係小小
唔識用
viento 發表於 2012-7-26 04:40 PM
原来有D咁既野。。我都唔知
你笃爆人地好酒
lhy92725 發表於 2012-7-26 04:40 PM
我唔知啊