返回列表 回復 發帖
你做功需要放电嘎
yxx01 發表於 2012-8-24 10:27 PM
向电脑放电。。。
成日坐係电脑前
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
番淫回来
yxx01 發表於 2012-8-24 10:30 PM
你就淫。。。
你好叻呀,唔識都話到比人知
huhut6432gj 發表於 2012-8-24 10:31 PM
我唔识读jek...仲识copy paste问係乜野字既。。。
但是唱K可是很厉害的哦~
dicksonkhan 發表於 2012-8-24 10:31 PM
用背得。。。
平时一D都无机会接触中文?
lhy92725 發表於 2012-8-24 10:31 PM
费事识D唔识D,都係全部用英文好D....
个谦字是甘写嘅
lhy92725 發表於 2012-8-24 10:34 PM
而家知啦。。一时忘记咗。。所以唔打
屋K大嘅话我都做到
lhy92725 發表於 2012-8-24 10:34 PM
我照顾自己都唔得闲。。我真係冇爱心啦。。
我宁愿捐钱去D动物协会 惊整死D动物。。
我.......................屋企.........................唔好問大細可以嗎
huhut6432gj 發表於 2012-8-24 10:36 PM
咁你屋企几大啊???

唔好打我。。我讲笑
allllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 唔出
huhut6432gj 發表於 2012-8-24 10:39 PM
饮D yogurt drink...可能all到???
佢 係好淫來架
CC517 發表於 2012-8-24 10:40 PM
咁bad cat你呢???
JN鐘意淫的
huhut6432gj 發表於 2012-8-24 10:41 PM
你又知?
你同杨生吹水,就习惯他的用字
他漏口的,人就会是"淫"啦
所以他自称好淫
lhy92725 發表於 2012-8-24 10:42 PM
原来係咁啊。。。而家知啦。。
真係虾我呢D唔係好识中文既
I MEAN 欢迎回来
yxx01 發表於 2012-8-24 10:43 PM
喔喔。。唔好意思 误会了。。
甘就学到好多字啦
lhy92725 發表於 2012-8-24 10:43 PM
学D忘记D啦。。。有时太耐冇用,一时唔记得。。
你跟小白一起唱过K
yxx01 發表於 2012-8-24 10:44 PM
N年前 一班人一起去。。而家佢地都潜晒水咯。。