返回列表 回復 發帖
酒馆老板娘 orange juice please...
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
永远姐 YOU GOOD
yxx01 發表於 2012-8-20 04:50 PM
点解叫我啊姐?? 我係小人物。。
唔使行咁大个礼。。我会好惊
ForeverEver,你好啊。。。。
icy97 發表於 2012-8-20 04:51 PM
halooooo... 我好好。。冇穿冇烂
你想我唔駛瞓
viento 發表於 2012-8-20 04:50 PM
唔可以训。。因为本小姐just came in
礼貌上都要噶
yxx01 發表於 2012-8-20 04:57 PM
真係好有礼貌啦 你好你好。。。
杨先生现在需要人家的保护。。。。
icy97 發表於 2012-8-20 04:59 PM
要保镖?? 问老板娘啦
我保护唔到人。。需要人保护多D
怎样称呼你啊。。。。
icy97 發表於 2012-8-20 05:00 PM
应该点称呼你啊
yxx01 發表於 2012-8-20 05:02 PM
小女子~ “永远”。。。佢地通常叫我“远远”
咁你两位点称呼呢??
今日你咁得閒呀?
viento 發表於 2012-8-20 05:04 PM
long weekend-ing
what's your time now??
係差唔多, 但靚女永遠唔俾我去瞓
viento 發表於 2012-8-20 05:09 PM
讲下jek... 去训啦,熊猫靓女。。
睇下我时间midnight见唔见到你啦
远远,我叫猫仔。。。。
icy97 發表於 2012-8-20 05:12 PM
又多只猫??
真係认识咗好多猫
巧淫
yxx01 發表於 2012-8-20 05:13 PM
死火。。唔识读添。。
老板娘。。。救命啊
2:14am~!!
almost time to sleep ~!
viento 發表於 2012-8-20 05:14 PM
nitezzz darling~~
Forever姐姐好~
ricky867 發表於 2012-8-20 05:14 PM
halooo... ricky...你好啊
太多人,我忘记边个打边个
应该之前遇过你
好~!!我去瞓啦, 聽日可以瞓到10醒, 你果邊1點
viento 發表於 2012-8-20 05:18 PM
睇下我地要冇缘分遇见啦。。。
唔识读。。唔洗喊。。
yxx01 發表於 2012-8-20 05:22 PM
老板娘係我既人肉字典
我真係唔识读。。唔好意思
i am english educated 唔常用既字就唔识。。