返回列表 回復 發帖
是啊。。。。这里很多猫啊。。。。
icy97 發表於 2012-8-20 05:24 PM
係咯。。乜猫都有。。原来猫咁受欢迎
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
係..之前見過了..妳還記得真好~
ricky867 發表於 2012-8-20 05:26 PM
太耐冇返黎。。好多都係我唔熟悉既人。。唔好意思啊
搵到老板娘做你的人肉字典。。。你都算厉害
yxx01 發表於 2012-8-20 05:33 PM
点解唔得?? 佢咁得人惊??
老板娘当然系人见人爱,车见车载啦
yxx01 發表於 2012-8-20 05:38 PM
好明显你讲大话啦。。
不过係佢载人先ngam 喔
老板娘,做乜无端端比钱我??
同埋唔好摇我啊 好晕
我要orange juice唔得架??
三点三。。下午茶时间
老板娘,iced mocha一杯
远远,你好啊。。。。
icy97 發表於 2012-8-22 03:13 PM
Forever姐姐下午好~
ricky867 發表於 2012-8-22 03:15 PM
你地好。。。全部咁得闲啊
其实你地係仲读紧书或做咗工啊??
飲咖啡飲到嚟酒館
blacker14tt 發表於 2012-8-22 03:15 PM
三点三唔通饮酒咩??
永遠
viento 發表於 2012-8-22 03:44 PM
靓女,你唔係训咗咩??
我蛇跟王
ricky867 發表於 2012-8-22 03:51 PM
以前我都係。。。不过而家潜水多D。。。
我读书的。。。。正在放假中。。。。你呢?
icy97 發表於 2012-8-22 03:52 PM
老啦
做紧工
放假?? 大学??
她成日話去訓
ricky867 發表於 2012-8-22 03:54 PM
佢想做熊猫
瞓瞓醒醒, 醒醒瞓瞓
viento 發表於 2012-8-22 03:55 PM
傻架。。咁会好累
鵝想瞓都某得瞓,有人有得瞓又5想瞓
山棻爺爺 發表於 2012-8-22 03:55 PM
爷爷。。仲记得我吗?? 好耐冇见啦
日本人中午就开始饮
blacker14tt 發表於 2012-8-22 03:57 PM
我唔係日本人