返回列表 回復 發帖
依~!依位靚女, 得閒去飲杯野嗎?
夢遊遇靚女
viento 發表於 2012-8-24 05:30 PM
梦游都要饮野? 我饮果汁喔。。你arm咩?
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
跟住幫你整容
CC517 發表於 2012-8-24 06:15 PM
好啊。。整靓D喔。。我要做靓女。。哈哈哈
咁你要唔要整? :P
果陣arm arm lunch完
blacker14tt 發表於 2012-8-24 07:08 PM
呢几日大马既天气唔错。。唔会太热。。
日本几多度?
老板娘,请问用电话系咪用唔到icon??? >.<
我岩
huhut6432gj 發表於 2012-8-24 08:26 PM
想饮乜? :)
星期五竟然冇出去
blacker14tt 發表於 2012-8-24 08:26 PM
我通常都少出街。。系你成日讲我出街j嘛。。
溫度就唔算太高, 都係30++, 係太陽鬼死咁猛, 會燒襯人果種, & 我曬黑左
blacker14tt 發表於 2012-8-24 08:34 PM
夏天后就会白返啦。。。
高級回復有時候short short, 下邊嘅快速回復就OK
blacker14tt 發表於 2012-8-24 08:35 PM
好似都係唔得喔。。而家用电脑。。
可能我电话问题
原來係我唔好
blacker14tt 發表於 2012-8-24 08:37 PM
而家知道都唔迟 係我懒上网j嘛。。
而家係楼下边上网边睇电视
你決定啦,不過要杯,法國既,香香的,但不要大濃
huhut6432gj 發表於 2012-8-24 08:38 PM
咁就要问老板娘介绍啦
老板娘,我一样要橙汁
永远小妹行街街
yxx01 發表於 2012-8-24 08:40 PM
冇啊 係屋企发紧霉
原来呢度除咗酒,仲有甜品。。
其實答案是>>>>>>>>>>>>香水
huhut6432gj 發表於 2012-8-24 09:00 PM
喔喔。。唔好意思。。误会咗。。
Ocean View......... & Jessica.............

JackyNelson 發表於 2012-8-24 09:01 PM
must be calling me right??? change my name again
long time no see...how are you??
難講, 9月我要出遊
blacker14tt 發表於 2012-8-24 09:04 PM
係喔。。咁快又到9月啦
记得手信