返回列表 回復 發帖
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
工工咪咁少氣  , 係唔係唔玩得先
小飛機 發表於 2011-3-14 08:35 PM
俊朗不凡姣鬆D

gonkong 發表於 2011-3-13 10:46 AM
   工工G回應無寫字喎
今晚輪到我返嚟睇檔

miss好~
機機, 仲仲, 淫淫, 工工G, 豆豆大家都好!
*柳飄飄* 發表於 2011-3-13 10:18 PM
飄飄 有無追劇呀
今日唔返工....因為尋晚去左睇醫生....
四眼走粒仔 發表於 2011-3-15 09:55 AM
走粒哥哥好返d未呀
Good evening everybody
小飛機 發表於 2011-3-17 11:36 PM
俊朗不凡姣鬆D 我仲未去過日本玩,仲未飲過日本檸茶呀
Good morning Miss, 主任 and everybody,...
Masterking 發表於 2011-3-18 07:12 AM
King 哥,幾時食飯呀
唔知大家今日有冇去買鹽呢?
*柳飄飄* 發表於 2011-3-17 08:49 PM
尋日幾想將公司d鹽囉哂出黎賣呀 ,好過炒餐死既
返黎睇檔
四眼走粒仔 發表於 2011-3-17 11:10 PM
走粒哥哥,支鏡好似有d走焦,有咩解救呀
hello 玉樹臨風姣鬆啲 日本檸茶唔使去日本架, 香港都有啦
小飛機 發表於 2011-3-19 10:41 PM
香港d唔知堅定流喎姣鬆D
開檔
morning all
四眼走粒仔 發表於 2011-3-21 07:57 AM
走粒哥哥開檔有
Good morning Miss and all
我就就快病 Q 死
Fian. 發表於 2011-3-26 09:52 PM
仲未好返咩Miss 有無睇醫生呀??