返回列表 回復 發帖
仲以為你去三支香影昂船洲大橋添
原來去影青馬大橋
gonkong 發表於 2011-4-9 10:10 PM
係呀,行到我隻野咁呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Night night class and 主任
Fian. 發表於 2011-4-9 09:50 PM
evening Miss
笑料? 點解會話係笑料嘅? 佢個節目我個個星期都追o架!
*柳飄飄* 發表於 2011-4-10 01:46 AM
邊個台做架?
Good afternoon Miss and all
good evening everybody
小飛機 發表於 2011-4-13 11:08 PM
俊朗不凡姣鬆D
今日打嗝打左6個幾中......
四眼走粒仔 發表於 2011-4-14 01:15 AM
保重呀走粒哥哥
真係越覺得同懷疑身邊嗰個隨時仲......過游三水...唔識形容
*柳飄飄* 發表於 2011-4-13 09:45 PM
飄飄 順其自然就好啦
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2011-4-14 10:41 AM
Miss 係咪煲緊劇呀
仲仲
HaPpY bIrThDaY
Fian. 發表於 2011-4-15 01:03 PM
thx Miss 多謝多謝
邊度嚟架
Fian. 發表於 2011-4-15 04:32 PM
係青衣,去到再行上山
玉樹臨風姣鬆啲 HB~~
小飛機 發表於 2011-4-14 10:54 PM
多謝你呀,俊朗不凡姣鬆d
仲仲生日快樂
gonkong 發表於 2011-4-15 12:01 PM
thx 工工G
你行家樂徑係得2個位影到咋,你要係咁個樓梯位,行斜坡出去再穿過鐵絲網,就係最好位置
gonkong 發表於 2011-4-15 12:04 PM
不如下次搵你帶我一齊去啦