返回列表 回復 發帖
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon Miss and all
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2011-5-3 11:59 AM
HIHI Miss 無出街嗎?
morning all
四眼走粒仔 發表於 2011-5-3 07:27 AM
走粒哥哥
good evening everybody
小飛機 發表於 2011-5-2 11:26 PM
俊朗不凡姣鬆D 最近好嗎?
Good evening everybody
gonkong 發表於 2011-4-30 11:18 PM
工工G
返嚟接更喇~
有人陪我嗎?
*柳飄飄* 發表於 2011-4-30 08:56 PM
飄飄 sorry 唔記得打返俾妳
Good evening Miss and all
今日得我一個睇檔咋...其他人呢?
*柳飄飄* 發表於 2011-5-4 06:50 PM
岩岩返黎
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2011-5-4 09:15 AM
evening Miss
頭先食左個難食既鹵肉飯 仲要超貴 頂!
morning all
四眼走粒仔 發表於 2011-5-4 07:31 AM
走粒哥哥

Good evening Miss 淫淫,姣鬆D,and all
大家好呀, 好耐無上黎,因為屋企出左事,媽媽中風入院,
依二星期都係返工,醫院,屋企幾邊走,所有可用既時間都用係照顧媽媽身上,
身心都覺得好累好累,慶幸既係我媽媽既身體正在好轉中,今次都算係輸少當贏啦,
雖然仲有一段時間先可以出院,同屋企都要有所改動,還好仲有親朋戚友既支持,
所以暫時仲頂得住,依家只係希望媽媽可以快D出院,
我都會盡量抽時間上黎吹水。