返回列表 回復 發帖
good morning everybody
小飛機 發表於 2011-7-3 08:38 AM
俊朗不凡姣鬆d,忙還忙,都要去鬆下呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening Miss  and all
Good evening everybody
gonkong 發表於 2011-11-18 09:12 PM
工工G好啊,最近點呀?
good evening everybody
小飛機 發表於 2011-11-14 07:30 PM
俊朗不凡姣鬆D 仲有無去飲檸茶呀?
Hello 機機姣鬆啲
仲有無飲檸茶
組隊出發
主任 發表於 2011-10-23 11:32 PM
淫淫鬆D 你幾好嗎?
做咩最近落窗無哂人既??
冇左人留言....呢到靜晒
四眼走粒仔 發表於 2011-10-26 10:44 PM
走粒哥哥 有啦有淫啦喂
Hello 俊朗不凡姣鬆啲
早輪官塘冚咗幾檔嘛 其實喺附近已經重開, 不過無出廣告....所以無咩人知
不過仲好...唔洗爭食, 宜家去親都慢慢睇慢慢揀
要地部嘅....PM 比你吖 :onio ...
主任 發表於 2011-12-2 02:03 PM
淫淫鬆D,我呢 我又要pm呀
hello 玉樹臨風姣鬆啲 今日凍凍地想去搵個囡攬下
小飛機 發表於 2011-12-2 12:39 PM
唔好想啦,行啦姣鬆D
Good evening and all

祝大家性誕快樂笑呵呵 :cheer:
[url=http://i135.photobucket.com/albums/q157/graphic_code/christmas/chr8b064c4a8744_myspace.gif[/flash]stmas/chr8b064c4a8744_myspace.gif]stmas/chr8b064c4a8744_myspace.gif[/url]
2012新年快樂 祝Miss同大家身體健康 事事稱心
Hello Miss & everybody
小飛機 發表於 2011-12-30 05:49 PM
  俊朗不凡姣鬆D Happy New Year
Good evening & Happy new year everybody
gonkong 發表於 2011-12-31 07:13 PM
  工工G 新年快樂
Good morning Miss and all
今日大年初一,祝Miss 同飯局同人龍年~
龍馬精神 個個龍精虎猛 日日好事一籠籠