返回列表 回復 發帖
在此版吹水3天有189回帖,是我一個記念,多謝有份回帖者參予.
我去第二版玩,再見
tvb... 呢條僑唔 work 架啦...

7878 係一個鐵石心腸架.... 樓主... 我地呢邊.. 工人... 做左三日show, 一日人工都無...
roberton888 發表於 2011-3-5 10:44 AM
這裡朋友少,負責人又不回來玩,又無授權我們,好似我霸了他的吵架專區,
我原本目標3日有300帖回又無達到,只得3人吹,如果沒獎金相信只我一人,有點失意

有無獎金對我意義不太大,因我還有點.高興這3日大家好open講笑,做人要無悔創天下
咁又係... 不如我地開個post 可能賺得仲多..
roberton888 發表於 2011-3-5 11:07 AM
我昨天已叫你做樓主,我來打工.

不再留話了
7878昨天回來也不回帖,今曰是你登錄5周年3月5日
你做乜起人底呀??? ...
roberton888 發表於 2011-3-5 10:58 PM
等他回來再玩過
算啦.... 佢可能走左路, 著左草啦....
roberton888 發表於 2011-3-5 11:01 PM
大家一起吹水,樓主回來主持就好,
金錢是他自已的.
有獎金梗好,無一樣高興,吹水頃下咪几好.
屈人事件是遊戲,是吵架話題,增加氣氛,3天己玩完,樓主已付出好多,改個主題就最好.
這3天玩得好緊張及開心,只是人少點.

你無份呀... 你同 TVB 兩個仲多過我呀... 仲好講...  
roberton888 發表於 2011-3-5 11:32 PM
tvb是講我呵
tvbckbt=tvb+ck+bt即ck在tvb中bt,我叫ck
ck... .... 癲奇... ????
roberton888 發表於 2011-3-6 11:21 AM
你喜歡馬
要我鐘意, 你有無相比我睇下先....???
roberton888 發表於 2011-3-6 11:26 AM
不是送了花嗎,但不是如花
要我鐘意, 你有無相比我睇下先....???
roberton888 發表於 2011-3-6 11:26 AM
你想見加騰先生
..... ... .. 咁少野咋...  
roberton888 發表於 2011-3-6 11:33 AM
是少點但夠用,一札......札花走天涯
咁溝唔到女架喎...
roberton888 發表於 2011-3-6 11:42 AM
我身分是和尚
早晨.
7878在嗎?
几天不見定必遠巡.我在此坐一下
rober34張相31張是31天用,估其余3張有何用
我無咁多相喎... ... 係你吹話我有咁多咋喎...
roberton888 發表於 2011-3-8 09:51 AM
如你有