返回列表 回復 發帖
我都係金話, 不過那邊好似都剩番你, Ricky同我三個.
因为你都无话自己是女仔呀
lhy92725 發表於 2013-1-6 04:51 PM
我在酒館有講過, 可能貓貓你飲醉了.
肥猫又想做护士?去猫E馆应征啦
lhy92725 發表於 2013-1-6 04:49 PM
未去個貓E館, 喵去看看.  
猫猫不喝酒的。。。
应该是没爬楼。。。
lovebearhl 發表於 2013-1-6 07:35 PM
同意, 留留系到好過, 那邊多壞................人..............
有坏人吗?怎么我不知。。。
lovebearhl 發表於 2013-1-6 07:42 PM
因為你巳受僱於酒館  
你咁講會得罪好多人
chan200308 發表於 2013-1-6 07:44 PM
鬼叫他們鍾意飲酒, 不飲酒要三計.  
Not all Cantonese. Two're cat speaking.
貓 talk, 好易明, 剩係 " 喵喵, 喵喵咩 "  
甘即系喵乜啊
lhy92725 發表於 2013-1-6 09:45 PM
自己想, 鍾意是喵甚麼, 便是甚麼!  貓貓大哂.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
喵喵 1985059
fls125 發表於 2013-1-6 09:53 PM
Ha ha, 呢到變左另一間貓公館, 好多貓, 喵喵.
Sorry, I'm ready go to .  125妹妹, 貓貓, uncle chan goodnight.
貓貓不只係富貴貓, 仲係金樓的迎賓貓.    努力, 奸巴爹, 我支持你.
Good afternoon, everybody.
~ makotochan ~ had your's lunch

fls125 發表於 2013-1-7 01:32 PM
Had it but still want more.............
125 妹妹個炒飯好吸引, 如果護士姐姐D飯團有魚生就好啦...