返回列表 回復 發帖
good afternoon penny
邊個下佐地獄啊
lhy92725 發表於 2017-4-17 10:14 PM
兩個都係行路唔帶眼小心?
di0208 發表於 2017-4-18 12:34 AM
i don't know you cannot multitask...
路人甲就係寄生蟲?佢仲干净個你!
佢好嬌生慣養架 這種魚只生存在未開發高原森林大自然冇污染的河流
其他淡水魚有少許蟲 拿你嘅最愛交叉窿(有酒精)嚟殺死佢! ...
di0208 發表於 2017-4-18 12:38 AM
冇污染的河流 still have germs and bacteria...
我哋要下地獄 地獄不空誓不成佛
我哋兩個都係菩薩 要度一切眾生 首先我哋要度佢升仙
di0208 發表於 2017-4-18 12:42 AM
i thought you are muslim...
there are 72 virgins waiting for you in heaven...
真的50億MONEY 路人甲大諗頭野心大?得大頭症?
di0208 發表於 2017-4-18 12:43 AM
0208 短視
我當然知道啦! b咗咪到c囉  我哋玩緊暗示嗎 難道要 畫公仔要畫出腸咩?
di0208 發表於 2017-4-18 12:50 AM
0208馬後砲
多謝
free2penny 發表於 2017-4-18 06:10 AM
you are welcome
thank you
free2penny 發表於 2017-4-18 06:11 AM
good morning penny
路人甲 早安!
下午好!
smcorange 發表於 2017-4-18 09:09 AM
orange下午好!
由於本人最近發現 0208 暗戀我...
為了讓他冷靜想想我們不能在一起!
我決定消失幾天去幫助美國經濟!

現在 Magic Kingdom 再次 penny 當家!
快D回來呀
free2penny 發表於 2017-4-18 05:20 PM
i'm back!
居然走去美国?搵BB啊?
lhy92725 發表於 2017-4-18 05:45 PM
帶bb去玩
路人甲包咬頸!講完污染 講寄生蟲 講完寄生蟲 講细菌 難道海魚就冇污染寄生蟲同细菌? 咁你絕食啦!
di0208 發表於 2017-4-18 11:51 PM
you work at a seafood company not "river food" company...
估唔道?路人甲信奉伊斯蘭國( ISIS ) 難怪 正派嘅宗教會叫你做魔鬼?
你貪圖在地狱里72個豬扒 ?
di0208 發表於 2017-4-18 11:53 PM
you live in a muslim country so you have closer relation with ISIS sharing the 72 pork chops.
就算真係有咁多錢 你唔健康 唔快樂 咁要甘多錢嚟都冇用
畀我嚟選 我要夠洗夠用 開心 健康 食得走得~~
di0208 發表於 2017-4-18 11:56 PM
then you should stop buying hk mark six
路人甲思覺失調病情加深了?在楓葉國找庸醫(蒙古大夫)醫唔到?建議你去美國找呢方面嘅權威嚟醫
一秒都唔需要!我可以確定!我對你冇興趣!
記得幫我問候你嘅偶像Donald John Trump
祝你一路順 ...
di0208 發表於 2017-4-19 12:03 AM
i'm normal unlike you...
i met donald duck not donald trump
哈哈 兩人101%纒綿不息, 一路順風!
smcorange 發表於 2017-4-19 06:19 AM
you can have 0208, i don't need him...
orange早安!
条尾就唔使拜拜嘅,扯下就好了
lhy92725 發表於 2017-4-19 11:17 AM

扯貓尾