返回列表 回復 發帖
节食,辟谷,练仙啊
大啦叭 發表於 2018-2-23 08:15 PM
你們想升仙?
喇叭師傅著書立說哦,仲有筆名,有無返幾個親密筆友啊
lhy92725 發表於 2018-2-24 09:53 AM
2奶 3奶 4奶
戴阿婆Bra???
底衫五粒鈕 發表於 2018-2-24 06:48 PM
我要去av區找年輕女女片平衡下...
脾气满就可以辟谷。要脾气满,就要五气朝元。

现代流行即食面式的辟谷。即系逐步减少食量。

所谓黑猫白猫,混淆概念。
大啦叭 發表於 2018-2-25 06:40 PM
大啦叭脾气大?
姑姑钟意 同咸湿米奇玩
大啦叭 發表於 2018-2-24 08:07 PM
咸湿大啦叭
米奇细细粒,脾气大
大啦叭 發表於 2018-2-26 06:26 PM
大啦叭下面细脾气大
鹹濕吹喇叭
底衫五粒鈕 發表於 2018-2-26 06:39 PM
我不知道你在說什麼
因為"小器"而脾氣大???
底衫五粒鈕 發表於 2018-2-27 05:43 PM
你知道很多大啦叭秘密
米奇偷窥成性,连我练到返老还童绝技都透窥佐添
大啦叭 發表於 2018-2-27 07:43 PM
i was just guessing but thank you for telling us you are small down there.
佢有幾大或者有幾細我吾知道架
底衫五粒鈕 發表於 2018-2-28 04:39 PM
吾知道但猜對
你隐瞒你D兴趣,偷窥就真。唔系点会对男人有兴趣播
大啦叭 發表於 2018-2-28 07:16 PM
you like men?  omg...

again, i was just guessing but don't know i got it right since you live so far away in the upside down world.
离甘远仲要偷窥?真系米奇特性啊
大啦叭 發表於 2018-3-1 07:21 PM
you faggot in the upside down world can't read...
大喇叭返学果阵时玩过大喇叭
大啦叭 發表於 2018-3-2 06:38 PM
玩自己
搅辩唔等于冇做
大啦叭 發表於 2018-3-2 06:40 PM
i guess you live in your imaginary for too long...  how can i look what you do in the upside down world from this far?
小"器"的老鼠罷了
CC517 發表於 2018-3-2 03:11 PM
小"器"的老貓