返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 " s: ^! e! F  n! I8 w
tvb now,tvbnow,bttvb* K1 Q! M$ j* a$ z( k, C
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
; K" t  M& |* N( `; e9 d2 T% d7 N0 ^tvb now,tvbnow,bttvb見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者peetvb now,tvbnow,bttvb' r8 N7 o9 R' _3 B' ~
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
1 T6 t+ L- X' A+ ^4 Q  |, Y! A公仔箱論壇p版主榮升,一定要送大禮 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- k) z: x% F  E- a5 A( c& |

# k1 l# U- S0 K3 A- a  r+ L+ V, y小便版,係咩版嚟架??haha5 \  q& x& L' B& k$ `& S

/ {/ x$ \+ T$ Z5 T3 B, X1 X謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
" ]' ?3 k7 b! n5 q: e2 A/ w公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
; A9 k) }1 S. X# V: z版主大人,叫kily得喇!!XD
+ [2 V, M  Y1 E0 z- n, Lwww.tvboxnow.com1 E! p! j  I! M& [8 r( _
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!1 V  p/ U$ x+ p* w
尤其約定!!!www.tvboxnow.com( g& _1 P# L4 F4 V  H7 _( F
love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。) I2 _! B9 r9 V3 B( [
很好聽tvb now,tvbnow,bttvb$ V4 O$ Z4 l6 m1 O2 `
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
# z, D! q5 ~" ^1 x3 B( S, W! h( LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb) k% q+ d8 ^; m6 D0 M$ C
( b, K" a* b1 J  ^; @* @# \! E
好好聽啊!www.tvboxnow.com1 _) ]* |* i7 U+ H
尤其約定!!!' m# m7 W3 ~( G% P: G3 a$ y" B/ J
love it~~公仔箱論壇* }1 X- T0 e5 s, N
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
/ f7 X4 _5 e! t( R

) O6 R1 P9 j8 W! K好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. i( l# \8 B4 T' |) z, |2 h7 C: @
很好聽公仔箱論壇* u" ]- A2 j; f# K  ]  T, y
Support !
: t5 u( K7 E  {2 r; ?4 n* c+ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
8 p2 y9 n! w  |6 W* l- |
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
* F' m' d9 u( t- e+ @* d- d0 G; ?) v但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
4 x" S1 o, y: R4 H4 J* l. A' Ypongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
公仔箱論壇1 m7 W* {8 |5 q" b) J
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
; B6 R7 k! ^7 _6 p2 n, z3 i公仔箱論壇乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. 7 t. ^9 ^! N* |
公仔箱論壇) f; K" [# T" d# Z' R

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ]' ]7 b: J% k
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
, s2 s* m5 k. b公仔箱論壇% |9 O' E) O# Y4 q
uD3AKIufamsTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 z& P/ ]4 Q& ?% p' z- c: T. a) I
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
" b2 A6 A' B2 d: g
哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結
9 w9 i6 G; @; p1 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗pull3版主唱會更有感情!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& E  t; v" f" c
2 I2 g" A5 z3 i
謝謝收聽!!