返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
: X& j$ W" d, z+ w, xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
( U2 y( V! V% a% }2 Wtvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 Z$ D% ]+ S2 `/ {% o
黑色真係好型@@
( `- o# P4 P7 q! y4 u. Etvb now,tvbnow,bttvb我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb: O# k3 r1 \9 d% J* G) t
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
. M( I+ {' }4 R  D, x* s樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
0 N8 Q- L9 X/ \1 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
6 O% o( e- r7 ?6 F" n: i7 b8 x( ptvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨, \6 ?) X$ j( y# j+ o* I
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
www.tvboxnow.com7 `% s3 k) U/ F
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...公仔箱論壇  ^  `- {5 e# R4 T0 Q! A5 A4 @) y
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
. n1 e$ p8 q8 S  S& q! cwww.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)+ Q) @. J3 s0 R9 W
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
7 {& v( ?# Z- b2 d" ?) ~4 R我就鍾意one多d(所以訂左one)www.tvboxnow.com5 G1 |# y% u8 V5 E
& Q/ }& K$ Y! a% R& m+ w; R公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
4 K5 d. h# [: r* y1 g* KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵, ^" x/ @; j0 k: T) q7 c6 h
同埋我覺得one影相靚d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. q4 d$ H% r2 F* C0 t$ S
我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇% x4 A3 x5 X( g, [
) w0 x8 B3 ^, _1 T% x7 \5 n樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 b8 O- s+ {7 n3 C3 V: N" r, d
但S4好似都多左好多新功能..?
$ q4 e' t# O( X4 p6 i* ~2 i: y公仔箱論壇agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
2 l1 l/ s1 {- P: ]* P8 m9 O+ w同埋我覺得one影相靚d公仔箱論壇; w& ]1 H" B* E5 b! l# q
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
www.tvboxnow.com5 p2 g$ D! x4 [) T4 D- k
如果講像素既話唔係S4高D咩
公仔箱論壇5 f* u, |: c6 a; V
但S4好似都多左好多新功能..?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; _% m8 M3 q# y; P/ f+ e( y* q8 {
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
公仔箱論壇3 d! ]  j- Q* M7 _  f
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
/ u1 E( Z* G, P0 F% Gtvb now,tvbnow,bttvb同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
公仔箱論壇8 \9 ~) J3 P* m
如果講像素既話唔係S4高D咩
$ F& X0 V+ s; S* r* W+ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
- r' J) I! E+ ^3 E: X$ x但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: D2 |8 b* f  d  P* {
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
3 v6 [4 X/ N. y* {& S+ p& KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電' x4 I: E9 s! Y$ H
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁公仔箱論壇. F. Q( m  j* d" l+ p* o8 ^
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
www.tvboxnow.com6 s' e2 s4 H- \$ h7 k& x
如果係咁咁真係唔洗考慮....