返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
9 K; d6 y' `) Cwww.tvboxnow.comi.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
- n+ [* E& z( S# z3 I# F3 m: WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
% ^$ E3 x# ~1 b咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
. E, y  K1 L( ^  `tvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
$ B# @! {+ d- o% z. R! g/ |公仔箱論壇3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
4 [! S9 I" r2 D+ G/ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
+ t; C) Q" Q" g& o: l8 }" Bmaydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
- }6 [+ r6 Q  _8 ~) h& M
連傾電話個d都會熱??1 y: B# R" ?3 q& I, `8 b& D
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
* B  e* O6 k  \7 A+ x& I8 _$ U
連傾電話個d都會熱??5 c: m( `$ J' I7 @
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分www.tvboxnow.com/ p5 F8 C0 T  o6 g- p+ F  x7 i+ T
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  P$ q8 d3 n0 n3 v- R4 S  W
係, 用一陣就會熱) R/ G9 M1 O/ x. h: T- c+ U1 Y
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便% p6 j! M/ J9 s# m8 \# _
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
) J2 p+ P) p8 G. N
SENSE TV係咩黎架??
( {5 P+ o8 ?9 TSENSE TV係咩黎架??, R) u; o8 V  o$ I% U
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
$ Z* f* h4 U, J' h' J8 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以將one當做遙控
9 f0 K( v% }7 l4 e公仔箱論壇其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...0 L3 k/ `; {4 r5 q& t
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
# l1 |' X6 P  {; c; k1 w+ t- v' ^  A* J- }www.tvboxnow.com我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
5 r0 @2 [+ K" j; s; ^1 [
可以將one當做遙控
; `2 |$ Z& _  Y' l其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用www.tvboxnow.com- _2 C. Y- i$ L5 F. r& D. {
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
% a$ r, R$ C" L& a; V8 a: q) @2 f咁犀利8 {& t+ a2 ?" B7 b/ ]
我今晚都出去試下部機先
2 Q* J( u9 i- u& S" G5 y! @
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架6 h1 K9 X' ^+ r8 p% O; ]9 |
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
公仔箱論壇4 W/ J. l& z6 S1 W6 L+ t7 _
wow,你幫我打左支強心針www.tvboxnow.com( }% Z$ r, n9 c8 Q; ]& A
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
5 Z. A1 J$ w& V  o" d! k' iwow,你幫我打左支強心針公仔箱論壇" @) ~" a% |' y" s5 l) @) [
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
1 u8 d2 U) ~6 F* }. v, cwww.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
公仔箱論壇7 x7 F% b& O8 I; Z& _
我覺得d電都ok襟$ d# ]3 n% O& F0 v/ C( [- A& F
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
. y% R) ]3 G# Thttp://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm