返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
( K/ {! D& i9 L" N7 Q& b5 v* e6 btvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
公仔箱論壇* g5 x7 ^* ^  s( @3 g- L; w4 W' f
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
$ G& J; Q8 H4 W$ n/ W8 l: Vwww.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
公仔箱論壇! D$ y* r5 H% O; }1 y. _
我睇過廣告好似話係叫htc sense?tvb now,tvbnow,bttvb/ \* Z# g& z" W' `6 y9 `
不過htc邊部好?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ a7 ]3 _: b/ z9 h! l
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
- j5 r, f9 u& {+ u公仔箱論壇不過htc邊部好?
  q8 {( j0 j* C9 otvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
1 N# p3 z" [' D: C7 z8 |
係呀
" S; ~4 W0 B5 ?4 |' n1 L3 W9 k2 J公仔箱論壇依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
tvb now,tvbnow,bttvb) T. h. S/ w: f4 p: U( i1 k2 Y
咁htc既話邊部好呀?@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% x" H8 E1 b! u1 y2 ~) S
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
! E0 f! J5 P( k7 j' }tvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
* _- V$ U) U7 j  q【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvb now,tvbnow,bttvb) u' I: W' y( k5 o& A; N
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
公仔箱論壇- _- A4 `" c5 U; V9 n  i& c
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
; }% e; L  {* y( U# Y" H不過香港都有蝴蝶咩???
$ |  R7 a/ u2 {/ V: p
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
' p, E" ^4 H: i公仔箱論壇不過香港都有蝴蝶咩???
; {. u1 @: e  ~: kwww.tvboxnow.com9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  n5 A1 X5 J1 a0 A1 f
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
www.tvboxnow.com& j. u' x3 t: F
係呀
- d0 Y! N- m% R0 r; R: ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
- v. u; f7 h, ~# l- J/ X鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
www.tvboxnow.com" n* a7 o7 @; ]" l
個個都話one@@
' r! T9 |+ c# t我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
. g) f; k6 W3 e/ L5 P" Z" Etvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
7 Z& M- a4 D' J. `3 Swww.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! Z: u" O% g; @  C8 k
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
0 I+ \8 V3 R) Q8 k. ?% ]' F& }個個都話one@@
: x. w, P( o- k7 K, z; {; e/ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
" b# h8 P- I' d+ Z8 I' e) f$ l% ^  DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ f  }2 t! t3 h6 ^8 l# L" j- X
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
8 a8 t' R; f+ M7 W你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
) M0 J2 c+ u* s# x公仔箱論壇特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
- K  t) f% x& U# A' r, s3 U; y我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
7 f* L& J6 z" A: |www.tvboxnow.com你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
1 M" E, z2 X) d+ X鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
! f3 M) X/ K# y" ayes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 v0 s. e) s7 `6 o3 c
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag