返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@+ q: |0 T& W4 H$ }) ?
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦www.tvboxnow.com+ f$ [0 G& J1 s0 n& {
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
" N6 d4 l5 z* O: T; r5 \( O9 @; `
黑色真係好型@@公仔箱論壇0 Y. o1 G1 J1 r/ B9 [
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
2 A8 N4 l& l1 y+ i+ r' g" ]% w* E! ]好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
  ]! q: B7 J5 U$ m) y: _tvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
www.tvboxnow.com) }* k) j1 F9 {, F& l
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
, T' ]' e1 |: U7 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
6 t5 ?4 _$ a' ^4 x4 w( o沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
公仔箱論壇) t+ B  x, Q9 l% k) O
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...1 W  k2 D7 o# \
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
4 O# ~7 B6 H. |- V9 H( H8 @tvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ A" t1 X0 p  @7 D$ q9 d
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
www.tvboxnow.com$ |. i; x: o8 H0 `& v
我就鍾意one多d(所以訂左one)
. b; T8 j- J+ l3 ztvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價" s3 `1 h; M! E* R
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
0 l5 e  Y7 Y8 h, f8 v7 xagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb" e. O% O; g$ B  U* |
同埋我覺得one影相靚d
tvb now,tvbnow,bttvb; g9 {4 H& E: I% U
我就鍾意one多d(所以訂左one)
8 d9 s* k4 D! P- ^/ x* \www.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
8 `8 Z" i$ G) H" u1 v: [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
www.tvboxnow.com, m& P" @2 k2 N/ ?
但S4好似都多左好多新功能..?
. O  t* ?3 s: y  m8 Pagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
; V2 ]' k' U( x6 x; Z( F/ j: q同埋我覺得one影相靚d公仔箱論壇# w0 @, _, \5 ^) Q% k9 y
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
% ]3 D; D5 C* y1 D* N5 L如果講像素既話唔係S4高D咩
! i# n) t6 f- j# f7 f# r) h
但S4好似都多左好多新功能..?
) A2 w& \- D' }( b* _& d魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
公仔箱論壇% {* Y( I: L4 C
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電6 _6 ]3 ^6 X- ]; T1 y5 [! e5 H3 D; B
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
0 m. _, _+ Q4 `. A+ z  ^( c3 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果講像素既話唔係S4高D咩
( L  Y) s( K6 T* g7 I  y魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ W8 }$ a! a2 L# w! G3 Q9 Y
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
: R& t4 S0 Q9 y* Ftvb now,tvbnow,bttvbone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
& }# }2 G2 p* K5 \& x0 ?1 l公仔箱論壇佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電) h" M  p5 q/ D: [  u
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁tvb now,tvbnow,bttvb. |- g  G- n7 J; E* t! T/ [
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 J- X- D+ o1 j) z- p
如果係咁咁真係唔洗考慮....