返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
6 ?$ S5 L8 M# ?2 l- tkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; [3 O3 Q* w9 |9 Z3 ]
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
2 `7 c% G4 i! q# G/ A# ~* _tvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
; b2 |. ]5 h) j! _www.tvboxnow.com我睇過廣告好似話係叫htc sense?www.tvboxnow.com& ]7 o0 V  G2 D, W3 p
不過htc邊部好?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, a( T. f+ F2 i/ t& Q7 X
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
) P: [2 L5 l5 d; WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?公仔箱論壇1 [% u* r3 A4 _4 V
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
公仔箱論壇- T; }, T9 h: q/ d
係呀
7 U5 C1 X, U# B公仔箱論壇依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
tvb now,tvbnow,bttvb0 O( U' u2 \' c* l7 z3 D
咁htc既話邊部好呀?@@www.tvboxnow.com) f' O6 Z& }( B7 v
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
www.tvboxnow.com. W2 y6 D5 x& b' b2 a' f
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
2 o! u* b9 X5 [* s9 Y
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
5 H) G0 A; i# m. M) b1 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) \1 u* N- b" k: H' h
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# d+ S6 q# O. s1 D0 j
不過香港都有蝴蝶咩???
) ]2 `& J7 a2 C公仔箱論壇我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
- Q& e3 ]! J  O; v( t. [不過香港都有蝴蝶咩???tvb now,tvbnow,bttvb6 p. C; O' S! |# j2 h
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
& b( K2 ^( w; c8 ?7 `www.tvboxnow.com有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* a6 l5 s6 o7 W- u9 ^
係呀www.tvboxnow.com! O; S/ X! D( f& K% f; E& O: w1 S+ j0 \
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱公仔箱論壇7 N: y! ]( V8 K1 [$ D4 j  _3 y4 N
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 k* I9 \. f5 u+ Y2 \3 D4 a
個個都話one@@
+ u, o& ^, C  S6 f5 z+ [tvb now,tvbnow,bttvb我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
4 Q' m- m0 K( W& K【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇; O) j8 S: {; j, _0 R1 t; d
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
% G8 V6 g  I( j4 G4 B! q$ M+ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
www.tvboxnow.com; q, h) m6 o- n( q# z+ C
個個都話one@@www.tvboxnow.com& |$ W4 P* g1 k" p& }! p6 I
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
; q, D* q+ l. W9 a" G, ztvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
$ R& ~* h. ?  P( q- a) a
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
# x. E4 r0 s# D) H% R公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機" p" f# D0 b! I0 m/ b  |7 j
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
# K& X- m0 z& S4 f) r9 Q- t2 J! m
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
& m( z# r6 X, u( x# O1 S: atvb now,tvbnow,bttvb你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
# Y& `( h: A" N4 ^www.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
/ D9 V5 v  _* z1 A* uyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題公仔箱論壇' H- N7 X, o7 A9 y
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag