返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
0 j. u% m% z6 C6 p; `6 L" f) w公仔箱論壇
% d4 S( @* f5 W公仔箱論壇
% b( a( C: I* B* d:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...8 M. }1 u9 {4 L
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
; u" r! X8 \( B' {  H1 B6 a7 h公仔箱論壇o...公仔箱論壇3 o$ H! c3 u7 V- V2 D5 z; |
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 Q% Z& Y% v- k0 M) |
全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女...
! s9 U6 [7 N5 U  o) @6 T, |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我的女神....
/ B0 r, |+ R6 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb+ K- f' G' P( V, X3 k
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
. h9 @' [" z0 _7 f+ v1 N. ^公仔箱論壇
! @+ g# g  Z$ [0 o/ L+ M" E其實我有戴過CON
% w9 A5 y' O$ c2 y. g; k3 ~不過我覺得唔多舒服..9 P, r+ L6 @' \4 C
後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 公仔箱論壇; |" q: O! V# F# l# M. M1 W
你都系e+靓d
www.tvboxnow.com+ p/ `* U7 q2 r
多謝  =]
( r8 Q0 w$ |8 a$ q不過好似真係冇咩分別呀可 =_=
; H% L. ]5 u$ ?4 S6 U! U! KPS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表
( i: _+ r4 p: c$ H! S6 j7 o( k+ K# O4 j公仔箱論壇) [) W6 m+ |5 y0 ]$ q
o...
" g$ W' q4 ?; u4 T$ b* f( N) B我唔多捨得
5 m) f& G: y* h4 U8 l  ~0 ywww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com) I7 ?0 E$ I% \% X4 n9 `. Q
我都唔舍得剪吖....
; W# t3 K: D7 _& ]5 F' {" P# o公仔箱論壇都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 - _9 n! D, I4 p: L$ i' M
, u% r$ j& w, t0 Y, T

6 x. X. B) V1 W4 Awww.tvboxnow.com 我都唔舍得剪吖....
- a) U# `! x9 c" u8 o1 `% NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都唔知道要唔要去剪好....
4 ], l# O0 x' q6 }+ b/ x公仔箱論壇:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 L" z" X2 e0 x9 G1 }$ }( _
短左仲好睇喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ~' M4 k4 @* A1 a1 p' }& s1 @
哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美www.tvboxnow.com8 t/ q6 t* w# J' I. M
短发也有短发的美
7 T# V$ V$ A, O" [8 u4 o* ~5 l& PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表
# Q: A+ d5 |5 ^/ E, ], [( Q/ `tvb now,tvbnow,bttvb=3=都一樣咁靚
( x' a6 f1 K$ h1 @tvb now,tvbnow,bttvb短左仲好睇喎
& {  U  y$ Q3 i  h公仔箱論壇哈哈支持靚女啦
9 A) k/ y6 t' Z: Z  Q' _% b

/ F; ?5 |% C  B: P% k公仔箱論壇多謝 =]
; L0 [$ i/ @( O8 ?$ ^2 wwww.tvboxnow.com我一陣要去迎奧運...-.-
: ^' J2 R0 k6 L+ L( E好驚影到我個殘樣..好似咁-->
! S" T1 O$ J' i2 j) ztvb now,tvbnow,bttvb但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
% e' s- H4 C. k, [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。妳是澳門人?
6 H2 B$ k1 o1 Z, X6 M( C
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎