返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
8 \# B' s6 u( k4 f$ O9 d3 w公仔箱論壇kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
) m7 @8 u+ j  ]0 M* W分別係...呢部係新架囉
9 p7 {/ ]! P% [; a" F, pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家既旗艦機, 個款仲好靚仔www.tvboxnow.com6 x+ |  u4 P2 h; @* C0 E: I
4# 魚柳bell TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' m( k& S* f8 f  x) w( N( S
好型喎真係!金屬機身黎架?tvb now,tvbnow,bttvb* \* ?5 e0 j0 n" j1 ]1 [0 }8 o$ o
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell
8 Z/ D5 ?6 p9 z+ ]9 b* _% y* L好型喎真係!金屬機身黎架?www.tvboxnow.com3 I" \- s+ g. O, v; {+ j
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, }% }! W) ^( i. S% r% q  G
kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 o+ u' X! k! f/ r' I% f" ^
係呀, 質感好正
% x$ G8 u" j. s! a你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長. F6 z" M& x% W" t
魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
! \* Y) S( P( D# B0 j/ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell
4 [( G& Q! x  \6 Z6 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好型喎真係!金屬機身黎架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ o2 P5 K: g+ ?1 h* h6 n1 j
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
/ u3 \& `; L+ d, W3 u: Dkenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
! g  }, s9 O  y- v: hwww.tvboxnow.comS4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
5 E+ `1 l' a" g2 q* D: o; D
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251tvb now,tvbnow,bttvb5 c5 {8 {: \8 R% ?+ ^+ L: X
PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
4 p* Y1 Z- H# e* Z估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急
* K# n8 ^! P4 S. l+ J. {' z. {見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???