返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...
' I+ V8 A$ s/ Q公仔箱論壇本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...公仔箱論壇( V, W( J/ I7 z8 b' A
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
$ X' N8 q  C* H所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...
; x/ L2 M6 i' I# a; l因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....公仔箱論壇9 r* h% ]3 N0 E) O3 d+ K
唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
本帖最後由 雞仔餅干 於 2017-8-31 05:31 PM 編輯 % M8 `) v7 U; l0 `, u; Y9 m2 p' f
' X7 m  }" g4 x1 t! @
未試過 咁樣催桃花有用咩?公仔箱論壇( E" O5 w  F- G* r' [
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
' ~0 m9 F( X0 L$ c- e
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
tvb now,tvbnow,bttvb7 v" h- F8 ]% A' L
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...
: |  F4 a. v$ Y2 B, S: i公仔箱論壇雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
www.tvboxnow.com+ q! [- P; m2 Z7 @- `3 @) I8 y
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位tvb now,tvbnow,bttvb8 _; c0 C% e! W
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過公仔箱論壇# S' E7 p6 ^) `2 C
不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
( M1 g  F0 L, d3 l" TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。搞到我都想試下
! S' l' |2 b* K6 ?# }/ Q; P因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
5 Y& e# k/ x3 e5 I( a0 d  rtvb now,tvbnow,bttvb樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
5 V, `( k' Y4 V9 \2 k/ X公仔箱論壇uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( q# j6 Q% B) ]6 U% L9 P
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?
! a) H1 a* g9 v1 Ifandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! ?% f3 E, I& p
緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
% L4 x7 N* C* ?6 B  o公仔箱論壇搞到我都想試下公仔箱論壇! I3 X1 S; p& S
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣
: l5 a0 @) g! k蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
+ a/ N7 V* [# c$ p% Jtvb now,tvbnow,bttvblets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架
, }' C3 ]2 Y* Y6 `! k5 U因為我都有試過