返回列表 回復 發帖
PK陳會做傻事?? 絕對唔會
有幾勇敢呀, 佢公司推佢出來都只係想睇下重有冇機會搵錢tvb now,tvbnow,bttvb) X9 N- j) ~: ~! z% _
呸~~唔好講到佢好叻~~令人反感

回復 #17 wwinglin 的帖子

應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,tvb now,tvbnow,bttvb. j- d& O% B/ c9 T9 q, {3 T$ U
我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,& V3 h' c% X9 x( A. v( m
但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,
) M# ]0 O% U* c3 Z; ?" [9 ~
tvb now,tvbnow,bttvb! d. p! ]# K3 ^4 W* J4 Y. }" R2 j
請留意jwxie518帖子
% c  i- ?3 V( u公仔箱論壇http://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=268475
- k9 ], |/ q& l0 ^4 J4 P
/ J% \1 r" t/ [& Y% V% f8 f$ r% ~www.tvboxnow.com[ 本帖最後由 甘仔超 於 2008-2-10 07:20 PM 編輯 ]
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:19 PM 發表
; `4 C0 {& t5 S- [. i; P; ?+ hwww.tvboxnow.com應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,公仔箱論壇7 ?3 m: k6 ^* [1 k" A! D
我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,
+ F* D* f  E  Q& }. q但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,. Q* p- R. R# x6 t! m2 n
- }' a( f8 W; Q' C1 b: h3 @# T5 N/ v  }
請留意jwxie518帖子( t7 k/ O' y, d% Q
http://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=26 ...
5 o" E' p4 F7 j: k9 A+ E0 S; y; V請不要從覆回覆, 我已經看了, 不用你提醒

回復 #19 wwinglin 的帖子

我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:50 PM 發表
6 S2 Y; A# u. y) k) Q) ^) Ntvb now,tvbnow,bttvb我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
0 W! V! u5 d* i$ o- C我知你唔知, 所以話你知囉~~有幾好笑
站出來唔好剛講大話喇
......問題是她不是話事果只...講不講大話,不是
& b3 v; {# `& r2 O9 Swww.tvboxnow.com她可以做決定...
原帖由 city001 於 2008-2-10 02:30 PM 發表
- V$ |3 y, y" k; N; d2 @tvb now,tvbnow,bttvb阿娇,就当自己是汤唯了
7 l, P3 J2 V9 O4 t# A公仔箱論壇但阿嬌青出於藍喎?湯唯瞓係度就搵錢,阿嬌瞓係度就蝕錢喎!(我指係本錢。)

回復 #24 Hubert28 的帖子

可以整整佢架嘛!
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 03:05 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb2 x4 G# \1 ^" G( e; A; n
你睇下jwxie518嘅發言先啦,http://www.tvbnow.com/redirect.php?goto=findpost&pid=5686356&ptid=268475
% Z; U2 X1 j3 K7 R; s公仔箱論壇
5 r6 t6 S1 ~1 s" jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能遲咗入去, 依家變咗咁樣..............
) m1 B0 h. u4 l8 i1 w* B2 n
$ x) C! L* a1 t5 n% r: Q! D, c' J
& ~: H2 Z2 e- {% L; s1 A+ `- g公仔箱論壇www.tvboxnow.com! `' |( S2 R* Z" {0 c5 m- u
指定的帖子不存在或已被刪除或正在被審核。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 w! Z" {4 t5 l

+ l; B. F, I' K/ bwww.tvboxnow.com[ 嘗試轉入主題請點擊這裡 ]www.tvboxnow.com6 E) p, l  R( O  {
www.tvboxnow.com& z. Z0 g+ G/ G4 ?) O

3 }/ g0 k5 X/ u, u7 ?$ X9 Q公仔箱論壇! X$ j7 O" i2 ?* U
講乜嘢???  self-censorship??
7 L/ v; @2 g$ f5 a, ^+ @- C3 Y" s

回復 #26 jj99xx 的帖子

講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
原帖由 甘仔超 於 2008-2-11 01:56 AM 發表
4 O& k* @0 t. \* R講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
! M0 O9 p/ M% i% J' ]* S公仔箱論壇哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
原帖由 月※月 於 2008-2-11 02:23 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb7 }5 p5 _6 C' A  f, [1 H  k

2 u+ L! z+ K$ t  B; t* B& V6 lwww.tvboxnow.com哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
* v3 c2 G: T, B) \8 C0 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我,拮,拮,拮....
原帖由 jj99xx 於 2008-2-11 02:28 AM 發表
, n  W2 ]' {' qwww.tvboxnow.com
: p; Y& D- t7 M3 C) r/ Wtvb now,tvbnow,bttvb我,拮,拮,拮....
公仔箱論壇6 T5 e) t, |4 Y  C9 L& T1 u
我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵
; O9 ]/ H3 |7 y你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024: