返回列表 回復 發帖
萬分感謝分享!辛苦老兄了!
......
究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對
6 a  H, l3 L9 Q1 U$ U* n6 _% H我唔知道tvb now,tvbnow,bttvb0 Q* x8 f# Y' g8 d1 B$ \, m: l& L2 R
我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低
8 X# Q/ e( J) ^8 Q, dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?  f% r/ n# r. Y7 h" U
一句「天真」就可以不負責任?做得娛樂圈咁多年,你話自己「天真」?唔好玩啦!或者…女性就有這種優勢,一句「天真」,或「我當時唔識諗」,咁就可以得到所有人原諒…同時可以將所有責任推向另一受害者-男方身上
' n0 T! L2 A" o; |: a8 M5 j: _9 P+ W我之前講過 影相唔系一個人嘅事 為何事后女方唔立刻要求刪相?“賤男”唔刪?有冇邊個男人嘅子孫根系女方最堅硬嘅地方嘅時候 會唔答應女方嘅要求?1 ?/ B1 T7 M( t" }8 k! Z$ h
但你要知道,你只可以呃到个d「天真」嘅小朋友,繼續搵佢哋嘅錢!恭喜你新年發大財!

評分次數

• wwinglin

原帖由 speedmaker 於 2008-2-11 05:45 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& b' O: d# @7 Y5 S2 A7 v! i+ O9 ?
究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對tvb now,tvbnow,bttvb4 R9 U) f# Z: ?( N7 O, F7 B
我唔知道
& _" p% m7 N( c; t1 `3 |9 Otvb now,tvbnow,bttvb我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低
$ s. s8 {4 q$ w# R) V( Ctvb now,tvbnow,bttvb天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?
, ^0 a/ f7 Q* Q1 a4 z) S一句「天真」就可以不負責任?做 ...
( F( J9 g: @4 R: G7 C. dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。絕對認同
原帖由 月※月 於 2008-2-11 03:05 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb5 M) S. I; S, f) l9 o+ x

% }4 f- k, e( m* ftvb now,tvbnow,bttvb我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵
( Q/ g- i# Z8 X& ~6 l+ k公仔箱論壇你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024:
tvb now,tvbnow,bttvb- C1 v( j" }6 J4 v4 z: x" J
你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
算吧啦, 超低能
人地講笑又關你事, 昂居
講緊乜野買條魚搭條蔥?
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-12 06:43 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 [% f" O  s& e, K9 }7 d
講緊乜野買條魚搭條蔥?
! Y7 J. o( N" j; z" k6 I有 d 人得閒得濟咪入嚟灌水呃錢 loh
原帖由 jj99xx 於 2008-2-12 06:19 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 S% `! O9 t1 w/ r: p4 u" H

. C" R+ m4 r/ h- F! e* O- h" Y+ H; y) U你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
5 ~1 z0 J- s! B( d公仔箱論壇你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌
6 f3 }# v; g5 c( i% W& rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 ~& O3 H6 ?0 z) b4 l9 M* t, e) vwww.tvboxnow.com即做 白痴佬
原帖由 月※月 於 2008-2-13 01:39 AM 發表
) m( p" h2 J8 D$ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇( Y; J6 g1 V% S, p' f# p' d4 Y* T
你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌
! Y9 \- A( H) q. y  {! R公仔箱論壇
- \" x. F. x% u8 i) f7 ?+ v& k3 l8 }+ Q# @" swww.tvboxnow.com即做 白痴佬
% l& D$ ]: N* ?' X7 r% A# N
我拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮....
誰是誰非,也說不了,大家都有責任!
阿嬌,支持妳复出,站出來,好事!
假仁假義。阿嬌。