返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
2 ?8 w$ L0 R& j- E1 \" m$ W% O公仔箱論壇師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦0 @& o1 {6 H$ I1 F- t8 E
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
9 P# `4 C8 B7 |
黑色真係好型@@公仔箱論壇# H9 o* F, w9 w$ D( B
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正" J( [& a2 L- u9 j
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5bwww.tvboxnow.com8 H! ^9 P. ]+ f) B( U: \4 U- N
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ]5 B- g- n" ?( T
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
2 K% F8 J1 h: k5 q( \# ttvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
: f2 ]! H/ }, X$ g; }2 m' w公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
公仔箱論壇( B- w: J3 P. C" R6 Y. B
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ~6 z$ f( _+ b4 ?
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
0 X8 b+ u" T9 Z" ^www.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇# b0 i  R7 b/ `8 r4 [
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
tvb now,tvbnow,bttvb( J0 M/ w; F9 V$ _# Y) t
我就鍾意one多d(所以訂左one)
$ i/ A( d+ c' Z. {" W& U: s  Ftvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
* {2 I$ b9 t" K8 Vwww.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
4 C: b* ^! _& ~# x9 I/ k! @4 _" m0 Cagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
0 {  @5 \4 _$ n7 Rwww.tvboxnow.com同埋我覺得one影相靚d
: S7 E+ Q8 t/ t9 C
我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ C/ [4 G/ Q0 s4 _
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價2 F1 z1 G9 B% M* l# `
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
公仔箱論壇2 R* j3 R: t* k' c. h
但S4好似都多左好多新功能..?
5 G3 G! V: z, y# a公仔箱論壇agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵3 s" @, J' \; \8 ]. V$ F- A- i
同埋我覺得one影相靚d
( F5 U. X. I5 E0 J+ a( o; f你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
" X) m* l: b6 h, W0 G3 s+ y; nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果講像素既話唔係S4高D咩
# q; H8 r1 D# k, K. f7 Utvb now,tvbnow,bttvb但S4好似都多左好多新功能..?
' `- G; N7 B5 b! W: e魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
/ c& c) B" b: I. U8 t+ g) R公仔箱論壇佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
) }! W) c5 V5 }. K4 g, m同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
公仔箱論壇' l5 [" F. s! u; j3 ~) M
如果講像素既話唔係S4高D咩
. h' l1 h3 J9 r7 `, E1 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
1 x2 c% C, }( ]9 W
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
+ y! a+ C7 h& H0 otvb now,tvbnow,bttvbone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 n" e- i6 x  c" W
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電' T# n8 ~) \- l8 m
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 W- N' S1 y- Q) F/ R: ?/ V5 h
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
& o3 d/ S7 c* R7 d8 j
如果係咁咁真係唔洗考慮....