返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
2 E& z) V1 d9 C( Ctvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
5 h  {- Z- y/ S/ b" `tvb now,tvbnow,bttvb呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
tvb now,tvbnow,bttvb* g4 _) L( n+ g- ]
呢部好唔好用?未用過htc機
/ ?) c" T0 R' w: f+ C) m6 y公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# T# d( O8 a" A
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
1 g7 ~3 d# B8 D3 x% Y% P- u同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1公仔箱論壇0 Z5 k& ?6 E8 u8 l2 f2 f7 H% Z  i
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
  P) D) i5 D* h1 |. V% V/ W8 e# vacefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
) R2 u- S. J8 [: `2 k8 _唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( X+ ^: C5 u. Q  E5 x  n
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) R: C/ s% F& \) k4 {
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' K( Z7 E) J) v- p" r+ V# `
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
7 D) ?9 E8 {; ~3 H5 Y/ r公仔箱論壇有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛tvb now,tvbnow,bttvb/ V! z$ `- [- V; N6 ^
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
7 x/ u. W" l- I; dtvb now,tvbnow,bttvb係呀, 我覺得白色幾好
7 ~4 g+ a8 m( V; x$ ~- ~, \) n公仔箱論壇而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
2 L6 o) h* E& n6 qtvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
www.tvboxnow.com6 C+ k, n/ g, Z# ]) Q1 j
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁www.tvboxnow.com7 Z$ u6 N" K! R& T) x- e
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
: p  M! ]1 G' D! o# V
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁tvb now,tvbnow,bttvb$ d" j3 l  A; |
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
% S1 j9 K3 ^. M5 W0 z& d1 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
公仔箱論壇/ g, I0 B+ F! h# t9 e
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
www.tvboxnow.com$ D3 v7 J' n+ ?2 J
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
9 Y+ l( Y- \9 A$ H1 I你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
! H; V1 S2 w7 @! V7 C5 ?: a+ ltvb now,tvbnow,bttvb係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU