返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
! Z; ~1 L% g  T0 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
% {( r9 g  b# _6 l" o4 T; l  f* U2 u0 ~& e; }公仔箱論壇下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
% `( \: ^3 E, ~. N+ A你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
www.tvboxnow.com* i  ~8 v( W0 }! k
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
5 J3 w  M! O. @& o3 |0 r& }  RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
. @; B, ?, Z/ {/ z& i$ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
$ d/ X* C: K# ~" Q6 b5 V" |7 B聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
! T7 Q) j8 D" z& y6 e5 M下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?公仔箱論壇& k: l- f: g$ b2 N5 ~5 z3 i
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
, q0 o. d' D3 D2 s- \# W3 [! R0 Nwww.tvboxnow.com我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
1 j# G8 }/ }: f公仔箱論壇好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
- b6 E7 u& {7 p$ u& N  P9 W聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
& Z# P# y; {& i1 ktvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, S! v3 w2 ]6 h* s
下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
/ M1 S% B1 V% F# \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得delwww.tvboxnow.com8 L, S& ^+ G9 F5 V: _7 N& K
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
( O+ U1 F0 M3 h( r0 ^
咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
0 a% O0 C8 S. h$ a% [好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順dtvb now,tvbnow,bttvb: P+ ^3 b, T) Q7 M9 I
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
$ Q, X, F! p) F) y" c7 j
我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
/ h2 a) w$ \1 I好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
( F$ R" M+ W: `" }6 }5 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
9 y" ~/ M3 Z. s8 X. L6 ntvb now,tvbnow,bttvbone係咪最新個部?www.tvboxnow.com+ c) I1 l/ Z6 K
呢部好嗎?
tvb now,tvbnow,bttvb' M6 z. w+ l7 i* I" Z1 O7 m1 Y* s
我都覺得one正d, 個mon靚好多好多公仔箱論壇0 v4 F. ^1 H1 N5 f5 y; [  }" t: t
晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
2 I8 u9 |8 Y  y7 F, w咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...
, n8 U" c! i0 F; p6 ?  Q" j公仔箱論壇syrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
www.tvboxnow.com9 V; H) f& U1 K" r
咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??