返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正公仔箱論壇; R+ [) n& h1 B% v& z' k
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
4 J4 i% v$ f2 ?3 ?7 ^咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
公仔箱論壇. G) j4 u( u* M# x$ T
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?www.tvboxnow.com* s' j7 b! d& D# l6 y; r7 V
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
' w0 d- R1 v6 I3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎www.tvboxnow.com9 H& |2 \- y3 j0 [" e' t* U
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
2 o* D) @/ `! w) r. xmaydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 p) m, m  Z2 t# ^
連傾電話個d都會熱??tvb now,tvbnow,bttvb. }* r: L! P+ H  P6 Y
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
/ k$ B  K. l" h4 S+ B公仔箱論壇連傾電話個d都會熱??
' P5 g+ l0 v% c3 ]. I+ b4 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
9 |1 v, w2 H. C- w: c米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
6 M% o" t$ k2 T% a: D) p* T6 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係, 用一陣就會熱
4 V8 l+ P0 P  Y: X7 N講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便公仔箱論壇( w) `( i: }6 G
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
$ h/ k/ [; u9 D% [) g% xtvb now,tvbnow,bttvbSENSE TV係咩黎架??
+ I" Q4 S1 D5 A1 f# s9 @* @7 N7 j9 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。SENSE TV係咩黎架??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 R: M- j% H% a& L* `2 m) |
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
www.tvboxnow.com5 G2 S/ W9 [5 P4 ]/ Y  n0 e) ~! K
可以將one當做遙控
, `: I* F& l& z% z% gtvb now,tvbnow,bttvb其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
! \9 q/ |; }! v2 h$ D0 y5 G# gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
www.tvboxnow.com* \# {" |, a9 D9 a2 u6 G
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
1 S6 s6 `( a* @( Z% K% mwww.tvboxnow.com可以將one當做遙控
2 t9 S) t) P1 N' i9 _. L  Y+ `www.tvboxnow.com其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
: V$ ~  }* N( i3 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
. c" @- W6 B1 Gtvb now,tvbnow,bttvb咁犀利tvb now,tvbnow,bttvb4 ^  b& c# F" @* j4 r( x& ^( n# k
我今晚都出去試下部機先
; }. H0 O3 G6 C  p
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架tvb now,tvbnow,bttvb' x8 k( _& b- h: K% {
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
. J& b2 m9 R* k
wow,你幫我打左支強心針公仔箱論壇, r% `8 s0 F' f
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
+ {: z8 X$ C7 X# K. D
wow,你幫我打左支強心針公仔箱論壇) Z9 \7 W8 H# S- x: |$ b
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?( c$ C: }* B9 Z4 p. m
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
公仔箱論壇8 f  [3 J9 M5 [3 s& v, [
我覺得d電都ok襟www.tvboxnow.com- N% R  x5 @8 q
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文公仔箱論壇. a9 M2 z1 a* Z. G
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm