返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
" C* b' m# m1 y公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
# \, |& `1 f; }$ f; _  yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
+ t1 K" ^% F3 N+ e9 \! C8 C- l/ x公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
, K+ ?1 p7 T* L我睇過廣告好似話係叫htc sense?
# a* f& F3 }. z+ l; ^' R5 q0 ^不過htc邊部好?
www.tvboxnow.com, g5 Q, w! Q+ z
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
; `( j8 j0 S8 h5 }# r, mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?www.tvboxnow.com5 P$ [1 H  Z# z/ d! u5 A
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
0 y) w' b  w9 I& o係呀
5 d3 x" r% P9 q" Z8 r9 S' J% |: _www.tvboxnow.com依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
! _) t. X% ^$ ~$ G7 n5 R2 f- X$ @咁htc既話邊部好呀?@@tvb now,tvbnow,bttvb2 q* g+ b. f7 t
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
4 @# j  W7 {& q9 B( Y6 ~/ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
公仔箱論壇. Y( E* \( x4 E& X
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
1 o/ B: R" ]% [9 |tvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
. j; |; h0 Q# Ntvb now,tvbnow,bttvb我E+都用緊NEW ONE, 真係好正% I/ X- M' D( B4 I
不過香港都有蝴蝶咩???
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 {$ b0 `/ a6 h
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
, r( z( V: j& x. Wwww.tvboxnow.com不過香港都有蝴蝶咩???公仔箱論壇+ w4 h% p, D3 A! g$ `3 M/ u: \
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
" U% T  e9 i1 [' G' [- s7 @# n# ?有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
公仔箱論壇; t+ m- V4 c' @3 n( ^4 l% b+ L
係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) C4 C  X% W& t
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
( s* L' r4 x& f, E7 e. ytvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
5 G* P$ n1 r  v8 V6 {' h" g個個都話one@@tvb now,tvbnow,bttvb3 ~$ R3 h- {  T+ w2 r% S. k, E/ w
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 w  \8 y$ \* [" g2 x
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
! \  D7 M+ ?1 B* J& Ykennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! I7 e4 ?2 h' M
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
, y! \9 K7 c! K" ~$ _5 Ywww.tvboxnow.com個個都話one@@
7 I0 F2 J, a/ l5 \6 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
# s4 x- b  G% i- U6 s" {% ^. @" rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
  _/ \1 W# U) s' ?www.tvboxnow.com我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
  l& r# w( {; k9 o* }" {" p+ B你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
& {% z) V- E; r( S公仔箱論壇特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
# [) M7 R* E6 ]6 v8 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
6 r! m) E) {) M. Q: j/ A' A% `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多, e5 ]) N1 i, y0 J+ S" y0 M1 b
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
& i7 Y+ |8 o  b2 y) [www.tvboxnow.comyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
: M: z# t4 o( V) |6 _1 X( mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag