返回列表 回復 發帖
* o. m; V) }4 ^$ T! i  t公仔箱論壇
% ~2 ?) B5 Q$ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
; g( o* K8 c$ Y* g  U- c大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
; o  G3 E4 Q8 C( b# o- b2 h  o公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb  `* [' q; @+ y$ }6 ?
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" u( V& y# B8 ^) T5 T
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 03:17 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb6 f7 l5 x" q; S% s4 M
0 N. j5 o. I$ Z; @- {- ?
1 v( T6 s6 O/ z公仔箱論壇3 X$ U! N! R( M1 T
lamlam賣廣告公仔箱論壇) u' Z+ O3 V1 ?- s+ J
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
公仔箱論壇& R- t- }& {1 a

1 m4 u" d( {. H# S* Y* j% L% o哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
4 B* |, l- Q* v" H4 ~% H細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?! y( \* m; B6 E7 b* w+ y

& {. e4 \7 H7 }1 V$ c  Iwww.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)) E# V; n$ [5 r' f1 ~
# @% {& f7 ]8 r, d
% ]' m- k; J9 J7 M. L" j: z2979865
5 r$ h$ p% O2 A( H, k) X) A- r. n6 Bwww.tvboxnow.comVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。www.tvboxnow.com$ Q; r" w5 l) I9 z
! w. l7 K0 D" m* n
297986229798632979864( r7 I8 A( e4 S
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...
& @* [6 B4 N, l. htvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 n" l8 N3 @. w. k
tvb now,tvbnow,bttvb. _+ {) {' v/ `( t2 s  V
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
' i; W" w7 R% }6 y/ ~
2979882tvb now,tvbnow,bttvb1 d$ H5 c& u" Q$ ^$ v% N3 ]6 Z
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。公仔箱論壇1 Z" U, `% u8 }% b5 r. z  r* f5 W
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
  S  Q& K: ^- V! X" {0 Swww.tvboxnow.com
& I- ]0 j) O4 V1 H" R我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...公仔箱論壇3 R/ Z2 `( s+ k
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
1 F0 r# y- Q: x, c* Owww.tvboxnow.com
( N# W% D& B, h" ^( dwww.tvboxnow.com我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
& C: T0 x& ^! u6 M$ t& g, u/ {/ ?公仔箱論壇Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。  Z3 ^" w& k" V: R' }$ w4 x
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
- ]/ z  h: o' r1 U  [( s
...
  o. y* x0 N0 G) a' M7 I3 y6 Zwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
& Q6 D5 f1 ]% D  v公仔箱論壇如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 02:32 PM 編輯 公仔箱論壇6 t7 O' U* R% c% ]; S
6 E# i  G& ^3 \3 T1 A
" q/ Z0 u* i8 L( N, W' _4 y! T  L  @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, s: d% T/ k. Z' `* @- X公仔箱論壇我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
! x1 S0 M5 b7 T, ^( Mwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
  W4 F7 R; r. g7 ~7 M3 f, U4 x( H# j! p
呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。公仔箱論壇$ [0 N) D! {: v  z, r* J
+ S1 x# [( u& l7 E
* B9 \# Z6 h, P* Q# ~" V3 D* ttvb now,tvbnow,bttvb如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
0 ^8 D; C3 F" C' y/ Emnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
1 Q0 y' [) Q3 t0 H0 mwww.tvboxnow.com
4 z" `4 w3 X& e5 e7 C+ r& ^# J係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
! O, x  n! q" _tvb now,tvbnow,bttvb0 f+ `! E  ^- I$ x1 [: M# K! A! c
( m- ^1 X4 l6 c* N! u/ _  B
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
www.tvboxnow.com2 t! @$ W$ O4 p

; ?9 b) J0 x$ [0 R+ W0 i我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!! [9 ], \2 D/ u9 q$ z' {5 r
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
: ]0 ^0 ]6 J0 ?9 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb0 F& `/ t) S2 k  x$ z$ ], n3 v0 @% v
係呀?
! q' s$ ]) \+ j) Z6 i1 |) W) DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
' E/ p& K) g3 G  O% Q
7 W  @& A: |' Bwww.tvboxnow.com另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
( L4 @1 |* p( i7 O1 {tvb now,tvbnow,bttvb如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
: O) R. T# C- W( h% ~! STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
8 y7 A3 e: H6 a6 _

0 |2 t' i2 ]. B8 C. M3 P咁得意我都想試下呀
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, {, ]. V3 U6 E4 d, G8 U

0 ^) G8 D6 e1 K  c2 ]  m* R係呀?公仔箱論壇" D+ d+ ~) D7 o4 r* H. @
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
% m" Z% G, X: I+ S9 m公仔箱論壇
6 T1 n1 v: @/ M: `4 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
* o8 B, i2 T2 d公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
# N) l7 M  ~3 ], m
www.tvboxnow.com. m7 s9 N$ [1 I/ f
祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
9 j5 |5 C6 G! J% Z/ V( {7 m3 s
, b5 ^% Y) A. k& t1 g* g! I) F  Q6 f咁得意我都想試下呀# i& h4 q# W  @/ D5 K# x$ ~9 M
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* d7 M+ n% J% ~; K. m6 z$ g
自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。
" o. a; P2 P. l. `玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。
www.tvboxnow.com. A8 c, A' a3 Q4 H% e: k
/ m# _+ I" y/ ]% `2 f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- N5 G( ^/ ~! h
自己玩拔罐好危險架喎。tvb now,tvbnow,bttvb5 ?; N) D) R3 h$ }0 ^+ B
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
' \* _. C7 Y* s2 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
tvb now,tvbnow,bttvb5 _# h) `8 g4 E1 _8 e
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
1 ]. S: _9 G2 k( J5 O, w: Z5 i) X& O( A公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
4 f& `5 j6 O1 J6 j+ a公仔箱論壇2 s" n+ E7 Z. }7 f
係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
0 }. i& o/ A6 G9 b5 j* p
" ~7 A; w2 ]( c7 ]( b3 D! |9 g
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。公仔箱論壇6 F% @! x3 m' `% |
9 L' m! W9 ^. e: ?, v/ W$ wwww.tvboxnow.com
4 X7 ~% ]3 o; D8 ?) @tvb now,tvbnow,bttvb喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
2 M+ n$ [% B0 V9 H1 ^$ M% bleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. |4 a3 I2 N& X& P9 a% s1 G- i
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 G$ w% Z) h& U, G" X0 j& B
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細