返回列表 回復 發帖
www.tvboxnow.com9 h* p$ Q' L  s$ \
tvb now,tvbnow,bttvb  {* |7 c# s: j* E9 H
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?+ B5 s' n2 Y& r
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。tvb now,tvbnow,bttvb9 q0 S  d. \7 |' d: N
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:55 PM
' u0 Y  f5 h3 v/ T% V% u4 n公仔箱論壇
6 h, d" V- x% k7 L( G+ G, V 周星馳? 佢肯聽人講嘢先算啦..
" s. V4 p1 ?, u# T( Y: DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。王祖藍同周星馳合作? 等同冥王星同水星相撞,tvb now,tvbnow,bttvb( d  T% r4 @9 Q4 S# A& o# F
唔係話無可能,不過唔知要等幾多光年先會出現囉。
+ T# Y1 U! L. Gtvb now,tvbnow,bttvb
: J; X" ^# `" K! n9 S6 Btvb now,tvbnow,bttvb周星馳上得太高,太高....高到果度幾乎得佢一個人,6 G6 k" m) N! Y) B
容納到亦只係佢自己一個,果個位置企唔到兩個人..- Z+ J( P& b  x; f/ ]
王祖藍,今次用料層出不窮,我真係驚佢下劑仲可以搞咩出嚟,tvb now,tvbnow,bttvb3 e9 q0 a" @- F; e2 v5 b' ?$ _
今次仲有的....下個帖再貼,整理吓啲圖片先...
! k5 @* i& F, a0 o* ?www.tvboxnow.com公仔箱論壇1 t8 u; @/ Z* o; K
由第二個網,人地個帖cap出嚟...
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
咁都諗得出,.........無言.........公仔箱論壇0 U# w; Z$ f7 `  |: ^8 t1 l" Q

* ~: j* f' P; y) `2 q公仔箱論壇+ N$ e  l) m0 a4 d9 }  S$ d$ g
tvb now,tvbnow,bttvb, b1 W5 Y0 }+ ~9 O
, P- Z; L2 J$ \4 ~) p
+ ?) }: o7 Z2 ]8 G& z/ ]/ V

5 H! b  S: k; E3 f公仔箱論壇www.tvboxnow.com, ?, w! h; G# G3 P6 ^
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb9 Y7 D5 P7 h: g3 r
自己玩拔罐好危險架喎。
, M$ N+ R# \! U0 u8 I' Dtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
" R5 N0 N4 [; Q& ^6 Y1 I* Q1 B  ^tvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com1 L( c2 Q" T- _- q! V
自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎...
' A) V1 m/ h- I' P, y! D7 m6 J! O4 n. v9 |( ]3 _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- w/ U0 F5 K/ u: q! u
我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
, g4 j1 P. ]" P' ]/ L1 Htvb now,tvbnow,bttvb有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
5 _5 \$ J# r$ jtvb now,tvbnow,bttvb我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...
  B$ F- x3 @7 N6 b) k: ~mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 P& X" O5 m$ r

! Q! X1 u/ a$ [www.tvboxnow.com你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
/ e* N/ [/ L0 t; O1 Q( l! W" z8 `
) _+ F% \+ a8 Z7 c2 `! S1 t  J9 F% O2 i( @
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??tvb now,tvbnow,bttvb, x1 q5 e4 @8 T
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
) ~5 m) \& \+ `0 ~& c8 O. vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。. \1 }/ [8 l3 Z" N
佢就寫紙俾你
9 R( _9 S) J; d6 C  U3 mp.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
2 |" o( C! n  {5 Ktvb now,tvbnow,bttvb係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
7 ]) ?, |0 f: d1 I0 I5 X佢就寫紙俾你 . p3 Y% x% d. R% a3 n
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...公仔箱論壇" y) W, m! S( I6 _% o
mnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
( A* k! y! v# ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ a! H; D' q8 k2 M5 i5 b4 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:26 PM 編輯 公仔箱論壇) ~) U% Z: R& W
3 n# U- E# R: k
咁都諗得出,.........無言.........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- G$ I/ X4 Y( Z4 }- T. Q9 g
6 S0 n$ z  x/ }5 l, a7 y, e
2981451tvb now,tvbnow,bttvb9 g# }' c- E, \
8 X5 }: k' i3 m/ utvb now,tvbnow,bttvb2981453www.tvboxnow.com9 O& c' n7 P4 g: B7 C. s, d. ~
2981454; l% I$ q4 \8 U& `+ ^
2981455- o1 ~$ J' A$ _# T, h
" C7 z% G* c% H2981457, [& S  Q  \+ k
金田Sam 發表於 2014-11-16 02:08 AM
www.tvboxnow.com4 a! l* T. j* S  `, s' V! y  K
赤條條好恐怖呀,但好搞笑囉。
tvb now,tvbnow,bttvb  o3 L) [1 i. V. B& v5 H% W. d
2 C6 R- E' H7 F. Y* X4 e+ i
自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎...
! `7 `2 ~" o. e# s公仔箱論壇
, |4 I: ?9 @9 U7 j  O' t( R公仔箱論壇+ _9 J. ~2 d0 N6 t, R5 j
我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀! ...1 A. J+ }5 o% y. [3 N
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:51 AM
& i2 j. J. {7 t( ^$ w拔心口?
  W9 X% c8 x3 }3 d5 V噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛

' v' |$ K* y- H1 `www.tvboxnow.com# x4 {5 g! F. \: y$ j
tvb now,tvbnow,bttvb( w0 o! P; M( x. l$ ?5 B2 c& c

- A9 S+ e9 B# [6 l. l* W尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
* y' k) a0 @9 z) C% ^* X7 S& S% u. cwww.tvboxnow.com有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
3 F' p6 u% l- ]1 b我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...
0 [2 U+ b  u8 l& V  o( _公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
! Z2 ?) M* `* _. ]3 d4 b6 wwww.tvboxnow.com多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
www.tvboxnow.com, N" s" j# f6 [6 H. f! G
tvb now,tvbnow,bttvb2 u) ^9 Z) ?5 u- B% c' P
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!公仔箱論壇$ M+ e: i7 ?& @) D& _- x  P, S3 Y3 s
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
) l9 q$ r4 S' V- x* ewww.tvboxnow.com我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.tvb now,tvbnow,bttvb0 q* O! F% n( g" [: P, l7 B2 F
金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

• timmaxsing

% |  v9 d7 w3 q. Q; btvb now,tvbnow,bttvb多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% g) B7 `9 E5 K) |: }( y- y, c
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
www.tvboxnow.com  J. L4 [$ b1 w7 e
千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚
0 a; _) k6 B2 w: s9 S赤條條好恐怖呀,但好搞笑囉。
- e) b& Y# c+ Gleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:10 PM
Lam電視尺寸會打格子,但拍攝會串底褲,全是半體選HK美及不美港男,真係......這劇情兩角色真太出位,博收視?Lam兄及金田Sam真係你哋不能不服啦,我有就有這感覺啦?你哋兩位專業劇評家有什麼特別睇法呢?
6 P5 b$ U6 y; `Lam電視尺寸會打格子,但拍攝會串底褲,全是半體選HK美及不美港男,公仔箱論壇$ C' v. Z% u! |* }+ U
真係......這劇情兩角色真太出位,博收視?
1 O. q9 _: ~" u  fwww.tvboxnow.comLam兄及金田Sam真係你哋不能不服啦,
4 `0 N% I# U. Q; q) ^, n公仔箱論壇我有就有這感覺啦?你哋兩位專業劇評家有什麼特別睇法呢?:tu05 ...tvb now,tvbnow,bttvb& @, X& L# A; y* W5 m6 _
timmaxsing 發表於 2014-11-18 07:05 PM
9 N. t9 Y5 E% @8 [) j
- b6 W0 H& w" h哈哈~ J神,你唔係相信有[為藝術而犧牲]呢六個字吖嘛...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ \& }! l9 V& W% N
睇佢地用啲格仔咁大就知,兩個裸模直頭係著緊波褲...
" {2 y" c+ z) F2 e0 }tvb now,tvbnow,bttvb呢次的喜劇效果好犀利,頭幾集播緊時我都知王祖藍仲有嘢玩,& F- i6 e9 H9 _% k0 H/ m
但玩咗咁多集仲層出不窮,我擔心佢再下套唔知可以寫咩出嚟?/ c. K& a0 A4 f
3 M% z1 c2 ~1 ?& o& E
裸模....虧佢諗得出...
tvb now,tvbnow,bttvb# }, H1 V8 j' N1 Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- M% G" ?. {/ ~2 ^; l+ e/ r

$ T6 o. @( o$ [! F5 d; }4 a公仔箱論壇另外,唔知邊年Tbb入咗果套咩 ~影片後期加工器材,以後咩幕後特技人員可以炒咗8成...
& C- o1 X6 X% L" _  e$ Ktvb now,tvbnow,bttvb要拍咩特技鏡頭好多唔使人地親身上去做,正如釘姐跌落街果場根本就無跌過出去...公仔箱論壇/ G: O  p7 @5 Z8 g( Z7 ^
大廈爆炸場面亦係,呢種影片加格仔好少事,甚至將有著衫變無著衫都得...
5 \( n4 T; X* t/ c2 v: I" Htvb now,tvbnow,bttvb網上聽聞有呢種軟件,不過要改就好鬼辛苦....一秒32格逐張改....15秒要改480張起....) [! C9 o8 K+ }
tvb now,tvbnow,bttvb. I( V# [+ Q% m# I8 T; M) I
其實可以講,掩眼法而己
1 U. N2 A) S& K( z9 v公仔箱論壇拔心口?www.tvboxnow.com8 k, j. J, f0 x+ [" G4 J8 G3 U
噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛
0 T" c- ^) q. F/ y  G8 }8 q% m, @www.tvboxnow.com公仔箱論壇" q8 B3 g7 s5 z7 ~
; ]* m# F" B  h5 \0 P' t7 g+ n
www.tvboxnow.com8 o- H6 M" L3 }8 D9 w9 b+ n
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
7 ], Y3 B4 e7 W8 T( Yleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
0 V$ [0 x6 _$ N公仔箱論壇
+ k8 L( S+ {  M3 y2 z* U6 e, ^$ V& X心口當然唔會某地方喇...
, q9 a" G2 f2 |% Z- ~tvb now,tvbnow,bttvb
! L# ~& s$ l- n6 `% l3 L5 @- J* @公仔箱論壇bear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
+ \# n0 H7 I) N公仔箱論壇我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
3 d1 s  D8 Q2 E公仔箱論壇金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...
' U0 t' U6 A/ F8 W2 O; Q. q公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
1 [8 u$ D# r  I3 p0 ^+ z" f: KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  a9 K: T) y+ i2 z6 l; P( jtvb now,tvbnow,bttvb咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??