返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1tvb now,tvbnow,bttvb. S+ f" `* b6 t6 t7 W! G  T3 M. [
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1
: S) r. o. c7 }1 V$ ~tvb now,tvbnow,bttvb成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3Gtvb now,tvbnow,bttvb: V/ c8 H7 I/ k- H0 g* j7 J1 N
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
7 _; o( R# y* w7 g# _7 f公仔箱論壇下, 咁搵笨
+ l+ c: c3 ^6 `不過佢3g同4g係咪同時出先?
6 I2 {1 L7 x5 E  gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 咁搵笨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 J6 H; I* N: t9 k
不過佢3g同4g係咪同時出先?tvb now,tvbnow,bttvb+ g/ J) z) I7 y  N# o
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
www.tvboxnow.com2 ]8 [# H3 t7 t
唔係呀, 4G版聽講會再遲D
" i) Q. R7 f$ s  }: X7 Q$ U不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+www.tvboxnow.com3 t1 ^3 {4 z7 a( F; r+ y& f( G' h- z
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
0 U# K6 i2 y( Atvb now,tvbnow,bttvb依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
: \# o' S. }8 G公仔箱論壇成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.www.tvboxnow.com3 c( L5 q% a/ A. `' \8 O
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
. u& P, B3 o2 P) rwww.tvboxnow.com下..乜咁樣架tvb now,tvbnow,bttvb6 y" i* r" y" C9 n2 c7 }
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
+ Z  f# P: Y7 o( Ctvb now,tvbnow,bttvb依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
- L# X1 \+ W: Q$ J5 Qtvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
6 p8 h7 E8 M: a9 g% ?/ ]公仔箱論壇呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
公仔箱論壇2 M- D, d; \8 b
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢www.tvboxnow.com2 X7 i' [5 p6 [. S7 H7 a. @3 r, ?
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
5 u7 y6 x- _' _2 V- e" W. O
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# y* q+ e$ U* M: c
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 M1 V2 t8 n: _  ~
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊
# }3 F4 f3 O& l0 s/ Y0 Wagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
8 G; P+ d- q  l  fbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
www.tvboxnow.com* Y( [$ R1 l6 L+ d% `1 h' _3 N* G  S
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題www.tvboxnow.com# F$ v4 q1 d% M; ]" {7 C
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊 公仔箱論壇9 A( P6 E$ Z. \/ v! m  \
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重www.tvboxnow.com" L7 u, y" H2 I2 @) n) R  e
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
www.tvboxnow.com7 D" f: K: ?# {8 V
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
3 R' g& Z& i# |8 \公仔箱論壇不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁