返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 E  r2 O+ j5 ~
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 |) X# A1 s% M+ z! s
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
tvb now,tvbnow,bttvb% M/ n0 ^5 K% `( y5 G  F
呢部好唔好用?未用過htc機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# O, X0 {' F& y
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
% X! b, V+ r& ], W7 Y* O
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的tvb now,tvbnow,bttvb: \4 F8 L5 @; c) w& P
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1公仔箱論壇8 p( y( j4 G) ^( d
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
. T  O0 J# l/ M" Bacefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# X. u' J6 P) K- Z) G" t3 E
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
; s- ]. R8 I! \/ x: ^www.tvboxnow.com我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去; S3 ^' A. J" l( i0 K( Q; |# r$ h
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
: b) \2 A% f7 f9 y* W8 b- E
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
& {  L% C8 T7 ]: {' D6 a5 @4 t有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛www.tvboxnow.com( q4 t) K# e) `( j  j, o
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ K6 ?  |! k, P
係呀, 我覺得白色幾好tvb now,tvbnow,bttvb; \* ?' B0 p6 b. p. P: A
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
  e2 S! U- ]/ `' K& M6 M2 r, O8 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
5 C5 l6 Z3 v( F8 h- Ytvb now,tvbnow,bttvb呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁www.tvboxnow.com: S( K8 G' B. C0 C  D' x
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! D1 `; T6 x: e; L0 D  B
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁www.tvboxnow.com/ d: a) x3 S/ S: p3 L3 ~5 j
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
: H( Z  c, l, d  d+ d. o2 wwww.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) }; S% Q. t' Q( L( @$ v8 D) `
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Z8 l* N" C7 J& }- s  [  g
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正www.tvboxnow.com5 [! g) J  o* `! Z" k0 c2 g7 w
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
公仔箱論壇8 K- n- E6 G" b' r! f3 `
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU