返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買www.tvboxnow.com* b  Q* G2 w0 N4 q8 E% q
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' \! V: c! n' g: H
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇tvb now,tvbnow,bttvb6 _8 o5 H& A: t3 O- b2 a
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
www.tvboxnow.com0 ^. W6 E+ a9 [$ g
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
+ G  E% [6 O: e公仔箱論壇不過htc邊部好?
, V# S# H1 h& Ctvb now,tvbnow,bttvb我睇過廣告好似話係叫htc sense?
9 S( D  {: L, _8 V4 h2 I公仔箱論壇不過htc邊部好?' Q# d* B# h, U
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
' |6 a- ^$ Y% E3 l9 Z% r# p+ Ltvb now,tvbnow,bttvb係呀tvb now,tvbnow,bttvb8 e* M' [9 K2 z
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
tvb now,tvbnow,bttvb+ Z9 P1 A- Z- _# A
咁htc既話邊部好呀?@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% a) o, c/ i  h$ m; F% T
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
- ?; F5 @/ x  O) j公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
  c) G8 Z6 q/ w2 U4 X
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
( ?; F1 M! E& |. Gtvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
3 y' H* _0 p4 T) f: F公仔箱論壇我E+都用緊NEW ONE, 真係好正: ^7 p( s; k! n& |
不過香港都有蝴蝶咩???
8 k) t3 F, I. W# M' z7 A% xwww.tvboxnow.com我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
; w1 X: u0 V7 w; i' _( ?www.tvboxnow.com不過香港都有蝴蝶咩???www.tvboxnow.com$ n2 H6 T+ c% v) m
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ B1 {, L, r3 S8 n! a# `
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
  S7 r. @' i9 o" x- r& d5 p+ ]www.tvboxnow.com係呀
8 b( Q" W% W3 v+ }8 J" O$ yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
% ^8 r- L8 n5 o  o) _# Z- ztvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
* D/ u. \  v& P! F* J! C個個都話one@@公仔箱論壇  v' t. R+ U/ z  g% D6 y( E9 b
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
0 G8 `- Z6 v- U. [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
& v/ w6 a) n& O( }& r, owww.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 J/ x1 i: W" l! K" c5 [
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
2 c! }: ^7 n( R: A* t( Z' T+ t8 l公仔箱論壇個個都話one@@
8 ]! }: `" g/ V0 ]9 v" bwww.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
. `$ G5 U1 t4 [6 _: |www.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
4 F5 e7 a( \. C& j我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題www.tvboxnow.com: T$ U5 {: S. I, N4 g4 O. O
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機tvb now,tvbnow,bttvb, N' Q8 f+ A) w. t' ]
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
) r+ K& Y2 O: v: p9 j" h' A5 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
+ p# i% A& J0 W4 T* P3 ttvb now,tvbnow,bttvb你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
0 Q3 ~, k# a) g) }* \鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
$ v" s+ h4 C; \# m: R7 u公仔箱論壇yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
1 ^: o* [2 P1 z8 vwww.tvboxnow.com例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag