返回列表 回復 發帖
周海媚(海味)都係其中一個答案。www.tvboxnow.com* w) r& d: u' o9 ]+ f" @1 [+ G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www.tvboxnow.com9 z  v6 R# S3 ^9 K$ _: M  Q* ?
細佬好嘢,都可算估中其中一個心目中標準答案,收獎金吖。公仔箱論壇( \. d8 ^: m7 T
leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:03 PM
+ J* D5 S! J+ U' O# ?' T5 W) a

) ^/ w1 g* r6 I" O8 h* Alam lam 多謝晒
- R- _  c5 R1 o( x1 ]
! u. Z2 D2 r. f& I但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇
8 l* V% Z6 q3 s$ @7 B
哈哈,有創意到極,幾鍾意,請稍等收獎。
3 h- L  A3 n" rleekwoklam 發表於 2014-9-12 12:10 PM
公仔箱論壇" Z3 p" N" ]& z3 W, @
Thank you!
; ]$ z2 e8 w  O- G* N杜陸=盜錄,呵呵,玩食字乎,請稍等收獎。tvb now,tvbnow,bttvb! z0 B- ]- K3 `) z# c
leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:12 PM
0 e1 `) ]: E: J- j8 i# d& J5 I
多謝樓主Lee sir
% `5 q) W, s/ Q; q4 N, ?% F! b

. U* P% s7 t3 o" jwww.tvboxnow.comlam lam 多謝晒
, [: Q7 x! w: L# i
3 ?) e( _! h9 P1 c: p. @7 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇
# g1 p& F# i4 b" b- X8 Xtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-13 01:43 AM
+ \% T, h) {9 K9 D0 E( o8 c" n# {唔係每一round都係IQ題,但都希望可以加插多幾次。
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手 ...
0 k5 ~9 m4 H4 Q) J9 A% Tmnb1123 發表於 2014-9-17 01:33 PM
0 ]; m# E+ _- W1 ?
. f) u  s$ X& jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛
$ W8 p5 S3 |& Z8 K6 d0 b. I6 O
/ L; P; n7 d8 i! ^  X咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
- `' Z# S6 t, l7 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ Z5 |+ {6 M' N( t7 h% }www.tvboxnow.com話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛
7 p/ _$ f- A% D; I1 G8 l% i" Q公仔箱論壇公仔箱論壇9 Z2 ]: O! U& c2 [8 K0 [: U  Z
咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
6 D7 K2 _( B! P大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
/ c7 v  V7 w& ?4 ]) Gwww.tvboxnow.com大佬想叫乜都得,唔叫低B就得 呢個名都係求其順手撳出來嘅,貪順手
6 u0 u2 V/ ~) b. ?9 E7 g; i8 Z- @, y: M6 J7 C) u7 C
2 q* M1 q" Z# w& ttvb now,tvbnow,bttvb: }3 F3 K8 S. {! Y/ _+ M) x
話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛
/ m; {8 i5 H" o公仔箱論壇$ x0 T% @  Y+ s! o" W
咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?6 E0 N9 k# o9 g0 L: I2 R
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
4 m7 t! j  p" H& A% u: w# q$ v# Nwww.tvboxnow.com哈哈,冇得出番嚟架啦。
' J. D% ?3 o) N5 _, I; dBTW宣傳吓。《再戰明天》係電視劇,講懲教署嘅,接《使徒行者》檔架嘛。
繼祖有著背心.. 繼宗無... % {% I+ i# v7 c# B+ `
繼宗有吊帶... 繼祖無
/ O' N- z0 J8 v: }8 gtvb now,tvbnow,bttvb' G+ |) H" m1 F0 g4 Y7 u( o; m- H; A
繼祖有著背心.. 繼宗無... 公仔箱論壇- ~& B; g- y4 J) O( S$ q
繼宗有吊帶... 繼祖無
( b0 H+ j" j2 P$ F' l, p/ kwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-20 01:53 AM
% h5 J) t' [8 \tvb now,tvbnow,bttvb細佬先拔頭籌,稍等收獎。
其他會員請留意兄弟二人配戴物件及外形上之差異吖唔該。
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。公仔箱論壇9 C9 d3 R% v' j% k" H- r
繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。
! g1 }8 U1 S6 M: p4 F  g, F
細佬先拔頭籌,稍等收獎。
8 x, x: z: J3 b8 |8 w# cleekwoklam 發表於 2014-9-20 11:20 AM
9 b0 p: \% g3 N" e$ b7 o9 f( K; q: A; k, H0 w( L
多謝晒Vandas姐 & lam lam!
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。tvb now,tvbnow,bttvb, [! o7 q7 k' Q5 l
繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。tvb now,tvbnow,bttvb4 K: @) \, C" Z# p
ccw-james 發表於 2014-9-20 05:15 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ P1 o* S' G, F4 w$ X& _6 F
啱啱啱,請收獎金吖。