返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
1 C) m7 N$ F- A  e% V! yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半tvb now,tvbnow,bttvb' D2 X+ e( v3 X$ s- }8 {) O0 ~- l
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
9 A4 r- s# y3 ?& z9 s5 twww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
9 h0 S2 w+ A1 n7 W# W4 R& y好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
8 u6 U# K5 @7 e! z: E大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
/ J+ R/ j- }0 y" D蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
) L0 `: d9 ]6 s* a公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
. z' h0 Q# j7 e1 c" A1 o# o公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
3 p, n+ n' w* _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& y! s' C' J& r- D- M& }1 htvb now,tvbnow,bttvb自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢公仔箱論壇  R/ \8 k3 q5 v8 {( U5 U
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
: v' {9 Y/ o7 I" Y6 G4 a8 i' t
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
7 a1 }: ~9 _% Q+ p( Y
8 i( S8 `8 b9 t: Z公仔箱論壇自食其果公仔箱論壇4 _) T0 H" e1 z! j- N
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
+ ^9 J) R/ @! a9 }9 ?2 Atvb now,tvbnow,bttvb係呀,自食其果,好有教育意義架.....公仔箱論壇6 A9 |9 F! Z! X9 Q' d0 K1 P4 N

5 P9 E) d8 w- u. I1 q6 ~5 @" V  xwww.tvboxnow.com/ i& V( n* [8 E, R
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....www.tvboxnow.com2 F4 O: }- l3 U2 h) l! `2 y
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# f1 I  J# s; q4 T! j
養不教,父之過。慈母多敗兒
" V, e3 }3 \1 h% Y) Z養不教,父之過。慈母多敗兒
6 t8 v/ i* d. W- L公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
- I. P) J5 I" V8 n  C/ W1 y
3 g1 Y- O  S+ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
" P2 }. a! l( x1 R7 V% K4 l1 j1 Ztvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
6 G, l8 g8 x4 U1 i% p6 M) w公仔箱論壇
: C# U% c4 i5 P* s  W1 Ytvb now,tvbnow,bttvb
4 p& U) m" i! h+ Y2 Dwww.tvboxnow.com杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?0 D, |. w9 z# S4 M( N
可以; y4 K1 v( @% I. }* b- D

& P2 e8 |" f* S2 Cwww.tvboxnow.com(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?
, P  A  h+ X* F# e9 ?tvb now,tvbnow,bttvb唔會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( r4 W) E: k9 w5 p/ A: ?

5 {! [) {8 k; B! L7 V' w& {& \/ {www.tvboxnow.com(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- F: d6 T. R) }1 G
結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
+ w; G( q/ U3 o" N) i1 k% Y1 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以! Y, ]8 h  v( [7 _
) s! I. C4 a+ u6 M/ t( n! H6 `4 awww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb. o2 B7 r. i+ [. A! V2 ^. \9 c2 V5 Q
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [公仔箱論壇- b: v8 a0 A: g* A. e7 K; R* J; ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i$ f% t* d5 P( ^$ V
: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `公仔箱論壇$ b  _! Z0 D0 Y
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _
4 |" W1 G1 e2 z0 D  Q# Mtvb now,tvbnow,bttvb成為情侶
+ X& p0 ~) F2 R6 q/ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇! A/ f- M' Q6 ]4 |8 j/ ~
幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING5 q! E+ o; ]1 x- f8 e: v
( E" y" x) ~! S' K3 t' [  swww.tvboxnow.com- X! f  _; H, K* Q- B: X, [8 z
29602823 r0 d# u+ {; F7 ?
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...9 m5 r! n( D% f8 M  o+ [
leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
公仔箱論壇6 W4 U) [# C$ }2 Y
tvb now,tvbnow,bttvb8 T4 p* [, |% Q. \8 s9 ?
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
; ~$ O$ o5 `8 A5 d* e! Stvb now,tvbnow,bttvb6 z1 N# Y$ f. y; a0 ]  s
想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?