返回列表 回復 發帖

[自拍] 貼番張證件相先

呆版既證件相...tvb now,tvbnow,bttvb8 q$ }* ?! v) k$ e1 T, M* x( \% y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( o7 G4 M7 _/ ?+ U' b6 o1 w5 b
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• 鬼鬼

大家义气仔女,唔洗讲野,我顶你,加油加油。。www.tvboxnow.com) E6 x2 Z$ Z+ a6 V( x- x
下次贴D生活照来看下。。。
" t5 \0 N! N4 v2 u多谢分享。。
嗯,頭象細個時可愛d4 }* f$ P( U! j* Q7 j7 g8 i' u$ g2 [
幾好~~~~唔錯唔錯
' V+ q, o! {% {0 @, gwww.tvboxnow.com我拍呢d相好恐怖-./-
原帖由 btkoon 於 2009-1-14 03:38 AM 發表
. p8 F9 p9 w9 z! {' B8 O* F0 I! jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗯,頭象細個時可愛d公仔箱論壇" x1 H6 q* L( y4 A9 s% a, `
. F% |5 K  z8 A) h2 o6 k+ hwww.tvboxnow.com
4 @; [, W. G% m! R. O0 q' `$ L; w# a哈哈  如果依家都係細個時既樣就有麻煩啦...不過多謝支持
原帖由 jwxie518 於 2009-1-14 03:40 AM 發表 ; Y3 f9 Y' `( k( B2 n6 z/ d8 f
幾好~~~~唔錯唔錯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ H: [* c) M. q
我拍呢d相好恐怖-./-
4 w" z5 J3 w+ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb5 U( U$ v+ }, n; y  ~
點解啊? 難影??www.tvboxnow.com* R, U2 X% l! }- G

/ d  v3 R5 c1 T7 G1 i1 a) U; l公仔箱論壇多謝支持

回應 kenny8534 第 6 篇文章

係啊幾難影哈哈~~~ 我都好耐冇影呢d相啦
it's ok.   not that ugly don't worry.
原帖由 jwxie518 於 2009-1-15 01:53 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, h- F# g" L! J0 @
係啊幾難影哈哈~~~ 我都好耐冇影呢d相啦
# \# C. X& b4 Q; C( p, L

: b$ ~* _2 c: E' f; c6 z. ?1 c
/ w2 I2 A7 I" g/ K4 {tvb now,tvbnow,bttvb應該幾簡單啊, 就當囚犯企定定任人魚肉  
+ _2 V9 o3 K9 y; B0 X6 W) {
& m8 {% @# S  s& C我以前影完都有曬好多張, 但次次要用都溫唔到...
原帖由 wytang 於 2009-1-15 02:57 AM 發表 www.tvboxnow.com" s5 U. h' ^/ ?
it's ok.   not that ugly don't worry.
" E- L, A, \3 j4 \5 Xtvb now,tvbnow,bttvb  ~  ~) e" W$ R, V; E# m

, T& S0 e! u9 v# I/ f3 e公仔箱論壇Haha.. hope you are right..
thanks
原帖由 KwokLau 於 2009-1-17 04:02 AM 發表
2 p! k$ ~$ J' f; g5 m' ^www.tvboxnow.comthanks
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 d8 N9 u6 _, k" Q  }5 ]

$ Q" d4 T4 c6 K( p+ QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Sorry 另到你暈低  
證件相都影得咁好~~~我都好似c仔咁話~~我影呢d相好
look very normal