返回列表 回復 發帖
Is it safe to come out now???
it looks like someone is angry at me
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 真爱难求 於 2009-3-1 01:44 PM 發表
DOBI 595262
HAPPY BIRTHDAY
像不像大牛细时
心想事成 幸福快乐  
隻BB狗真係你架.......好得意....大牛小時好肉酸架.....冇LEE個咁可愛
原帖由 blueocean 於 2009-3-1 02:02 PM 發表
Is it safe to come out now??? 595275
it looks like someone is angry at me 595276
你出現嘞..... 搞セ呀.....死佬 要自盡呀
原帖由 蓝云 於 2009-3-1 01:37 PM 發表

哈哈。。。你见不到他啊。。。。

他常常都说找你不到哦。。。。

你们两个到底谁是真的谁是假的啊???
佢点會揾唔到我......佢唔揾之嘛
原帖由 DOBI 於 2009-3-1 03:48 PM 發表

大牛唔搵夀星女,甘就我搵啦....HI, DOBI...
静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
生日快樂

評分次數

• rrliew

born to die
生日快乐

評分次數

• rrliew

入谷温人
DOBI happy birthday ar!~~~~~~

評分次數

• rrliew

~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
DOBI 生日快樂

評分次數

• rrliew

外星貓E生
DOBI。。。祝你生日快乐。。。

評分次數

• rrliew

DOBI...
生日快乐!!!

評分次數

• rrliew

心弦祝DOBI  
《生日快乐》

評分次數

• rrliew

放不下的,
不是现实中的那个人,
而是...回忆里的他~~~
原帖由 DOBI 於 2009-3-1 03:43 PM 發表

你出現嘞..... 搞セ呀.....死佬 要自盡呀   
鬼叫你嬲我呀   
你嬲我...我咪想自盡囖

原帖由 DOBI 於 2009-3-1 03:48 PM 發表

我成日揾你架...但是你成日同大牛去街街...唔理我

DiBI, happy Birthday!  

評分次數

• rrliew