返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐公仔箱論壇$ L, t. Y! F1 ~5 m
想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎6 H* @& Q0 ~* m- K
希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐
3 ~+ f# S3 ^# ^" o  U5 @9 x想試下one好耐, 聽講影相好得
6 u8 C2 m9 n" \, D* oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
! K) ?7 a! V2 q' y& O  r
係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎$ S5 Z/ O; _7 a8 O+ b1 n+ y" v1 K! Q
希望嬴到部one返黎!www.tvboxnow.com+ {* C/ J2 I6 l5 Y
iamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
1 u; R: m7 Z. D6 I: S  h我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
+ Z2 q* |1 _1 a1 w( {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
4 Z- I. P6 a8 A3 ctvb now,tvbnow,bttvb我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
: F$ c. r- o: f& y; }tvb now,tvbnow,bttvb不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
4 D, P- @1 f% h+ M" i# B6 q& O( U+ _公仔箱論壇i.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
/ \" n/ q4 w; D9 x公仔箱論壇影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 M: R. A+ i( p1 a0 R
想試下one好耐, 聽講影相好得
: ?0 b1 z$ O" W' O( wtvb now,tvbnow,bttvb巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
公仔箱論壇! N( F* F, h4 C3 ~
one唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好* B+ o/ p" r. G* C
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
www.tvboxnow.com- W0 n# g, l& N6 A* W* J
如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
tvb now,tvbnow,bttvb; A8 M; W" F4 b/ }. Y! g
one唔係得400萬像素咋咩?
& D  T1 q: G; G6 i8 u/ T你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
. [" x5 I" s: `! c: N" O6 p; k' m係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
: T" F1 Q  S, Mtvb now,tvbnow,bttvbone唔係得400萬像素咋咩?
) f6 B. D, S( ]# k6 {你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
5 A7 @- K1 {, q1 e公仔箱論壇但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
7 l5 i% C" d8 o1 U) I! P0 n/ g
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
: Y" |4 S0 `' N1 f6 b巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
$ G# b! U8 L) b5 x; |. b2 Oyes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚2 ?4 q  F' i. {5 ]+ P. n$ s% [8 M
不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
& d, V3 l/ ]8 C2 H5 {公仔箱論壇不過聽講好多人訂....
1 q/ }3 l* e& T8 h: y1 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
1 F% U3 V2 y3 @- ]6 J7 N0 G% S
我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到