返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
5 x. ^" p$ Q. |2 {# u; CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
' g2 N$ s- O' \; zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手www.tvboxnow.com& J' z: \) y3 d" ~4 x; H
仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機  D$ A5 i6 E0 i# k
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
- G6 J, ^+ u! U- y8 J2 y丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
www.tvboxnow.com" i1 S4 `9 O7 h4 P  r6 |- D) T* h
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
9 s5 ]# h3 V+ {% a公仔箱論壇仲有機會嬴部one返黎:P
1 I/ Y4 C' R) b1 u2 w8 D3 {, Stvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( h' T  i; z: b8 B: j6 x
我諗都唔會咁易嬴到啦@@tvb now,tvbnow,bttvb1 w/ w7 d4 {# U( ?& K) P0 G+ W
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 m7 Z! {+ m1 d, t6 a
我諗都唔會咁易嬴到啦@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 `( @. H1 ~8 s+ f6 J
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
1 X( b1 z$ f3 V9 c! P! t* W  xtvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
0 ^, B) y/ H- n/ D公仔箱論壇zoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
( g  W; W# e) e" A# H7 v' |; I. L
我諗都唔會咁易嬴到啦@@
7 }% I4 I% C+ B# X1 {, i想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% \7 E+ p: q9 r% R7 W& k: X
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
- x$ I" Q4 Q7 r3 R1 Q公仔箱論壇都係既, 聽講影相好靚
. J' {$ D. ~! S0 O5 A4 o0 d( d/ Ytvb now,tvbnow,bttvb唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!. R. U) N3 M' T# U
不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩 5 G, Q" Z: {" {8 K0 {  W; I" K

1 c) n+ d6 H1 {, |+ ytvb now,tvbnow,bttvb邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby
! j/ k; A$ Y$ W. k3 S% a# c% a5 L1 S$ o0 V7 q
我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????