返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎
2 m% Y9 W! k$ j- R7 X) ~: A我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎www.tvboxnow.com  D) ]/ s) N* L
我覺得one幾好, 自己都用緊9 d/ ]; F6 k" B
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 b  y8 ?* x/ m. C/ R1 W
one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG! l: a% d4 I, P* r' A+ f
maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ M' y9 s- Z) n  l1 y' b' P
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
4 `4 K8 A: ]; \6 L) [" @" h下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
$ D% K/ R+ b3 O% q' v" k& ytvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
/ d; \% D7 q5 e( \1 ?( V4 fwww.tvboxnow.com係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
9 f5 n6 j& D+ U0 x3 x% Qwww.tvboxnow.comone易唔易用呀?順嗎?
; @: _% z* o5 b/ M# e; Wtvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" K% [/ _! @( m
易用呀, htc機既sense ui都好好用架公仔箱論壇- I1 g2 q1 g" F$ Y; q
順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
8 N& j0 ~! C3 B( l7 e易用呀, htc機既sense ui都好好用架
+ S$ {9 K5 F! o) Uwww.tvboxnow.com順, 我玩game同睇片都冇lag過公仔箱論壇7 P2 X0 r' `% N8 o4 [
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
6 Z% x9 t( n7 i$ D9 Q8 t: ?tvb now,tvbnow,bttvbagree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
" ^/ _' N3 ?# G7 F! _5 A, `3 w晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
2 Q( U. D, V2 g6 V4 P" W
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
tvb now,tvbnow,bttvb5 g3 Y& A5 g  S/ [
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋, g9 L" c6 x, ^4 ~. a
maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
www.tvboxnow.com. S/ d' I% \0 q2 U" G( \
下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
! }0 p) J/ S4 ^我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
3 t8 x' D; @& u4 ^2 \; v& ]$ y公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* ?  [3 E+ G  r: B; q
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
; L" k# o, ^8 w" L5 s
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好Dwww.tvboxnow.com$ a, j5 G( m9 l2 Z
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
公仔箱論壇1 k& X* W9 H; |. m0 @( h
原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換onetvb now,tvbnow,bttvb) S+ O* L0 _& J( q
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
公仔箱論壇1 N0 W6 S+ }9 P
下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌