返回列表 回復 發帖
; \# W8 }. d5 Z7 \. V. V4 s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% t. s; G& F6 b
咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!公仔箱論壇% o# j8 v' |6 R  Z3 }" V+ i/ a
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
- H" X# L% a; a3 S3 Y公仔箱論壇! h" A, T& f/ e9 t0 f# c
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?
; J7 Z- s6 }: A' q" c' ]但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
! y9 v/ T3 ^* J  W/ z% L& j5 ?% T$ t; }1 M1 o
: H$ N+ P! k! Wtvb now,tvbnow,bttvb
/ w# ]6 e! F- b; ^6 ?1 dtvb now,tvbnow,bttvblamlam賣廣告3 V; k/ Q3 ~- p, N; u0 w/ B8 M/ o
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
) B* H5 c- H6 w2 w* h- Y, i1 N% z  L
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
* ^, @' h- }4 Y細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
% F- S7 G+ b5 N. v6 q* l: \( D/ O+ DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) z& Y3 C' Z9 p4 Y- c- kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)! B6 i$ F9 \) v9 g1 w2 d; d& H  O$ B
www.tvboxnow.com3 A# F  z( J8 e  Z2 d
2 }, t; p# Y8 |+ b! i2979865
# {7 ]8 h  }- ~+ `& ~www.tvboxnow.comVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。www.tvboxnow.com8 m+ \, V: c, {

# B/ ~  s1 d' I297986229798632979864
' b( f" b3 g1 y8 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...4 q" N% |$ U, _; L% E
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 o1 `! T$ A* `  I1 H5 U6 q1 Q/ |/ y

- z, z' \- g& P; ^5 [9 o/ n2 |www.tvboxnow.com我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
$ \- N! m: r- ]2 D. Xtvb now,tvbnow,bttvb2979882
9 W5 w: i" `( X) }, E* y5 V. rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) c% v& X& ^( [  s, t$ |9 @
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
9 ]: e# m& k" _. xwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb" c8 p& a# N# Y
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...
  ^! k% }8 d( V+ t! F% N' F7 v) STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
) F) l8 R5 t7 h
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. @5 I/ h, _/ T2 _8 Z- a' f2 f; K2 [
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
4 M8 \+ Z4 _  ?1 m1 ?  Hwww.tvboxnow.comVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
6 R& y, {/ U. v/ y* B我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( Cwww.tvboxnow.com& a8 B) ~) @: @! P8 X4 L
...tvb now,tvbnow,bttvb# q+ z$ z5 E! F
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
, D- w9 g! m: B  T7 z. ?
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 02:32 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ?+ l- M; f" ?* O3 Z% p! M

# Z' F" S% J1 K6 G0 K1 E1 C! F公仔箱論壇
* R2 C( C. ], `
( c( f$ V* @8 C& \$ Mtvb now,tvbnow,bttvb我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插www.tvboxnow.com% o' p9 W* @( K5 z- \- K5 A0 O
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
% F+ B, h9 h5 k8 o, p5 j7 p& i
呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。
" m; O$ ^4 x" m公仔箱論壇
# V8 ?/ {" e3 _( Z6 h$ r公仔箱論壇
& j6 s4 D( Q4 }+ d7 ~" }1 e如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐4 p: o' N) G+ u" A
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
# V' r1 i2 |, g7 {+ NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' c: _( l2 R) S; t; b係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
5 L! x' }: \8 @' t. f( t0 X4 i! l公仔箱論壇3 t. r% Y" b6 Y: X4 K

" h% Z4 }/ z8 u8 V$ W8 \喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
9 g/ d( m2 b6 \% C  G% ntvb now,tvbnow,bttvb
: ]0 R5 h6 N8 A$ l( X; i: I公仔箱論壇我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!1 w6 F! X1 b- W* @
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 u" p2 g1 G2 e- r

+ t+ c  i, @( ^: [! N2 {公仔箱論壇係呀?; I- I3 \" g; h! q7 p
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。8 j4 T+ Y) c. f
tvb now,tvbnow,bttvb% ]: O' [  `# ?( u/ y: F
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
7 A( n. V# C% g, L. K) vwww.tvboxnow.com如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
$ t, \4 v5 B  p5 U  L; M6 O公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
1 i' R! t4 e1 F& |6 Gwww.tvboxnow.com) Z! m, `3 c2 Q8 _* L$ d
咁得意我都想試下呀
公仔箱論壇) q  G$ P- W4 V& a
www.tvboxnow.com2 A) [* Z6 s; a
係呀?tvb now,tvbnow,bttvb2 F/ x" ^: Z) ]' O: o% n; _; E+ ^
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。公仔箱論壇' q- ^* g( d' Z% g

; N5 I3 y  j% `0 P" l7 e7 k另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( E9 W# ^/ z- Q! ^  I; h
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% @. `2 `! m* c6 j" B

6 O3 s/ q( m5 L* G祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
www.tvboxnow.com( f' `3 @8 B# @8 U

( r, b8 k7 Z' j, ~  T* `tvb now,tvbnow,bttvb咁得意我都想試下呀
& f7 s' e3 j6 ^5 {+ m' ]tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
www.tvboxnow.com" [1 R: l5 i1 }$ `0 c8 Z4 T3 S- e* I
自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。公仔箱論壇% N) k7 r* {/ o' e7 m
玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。
www.tvboxnow.com; G3 p. Y4 {% S4 A

# d% d$ f; }  T3 j, {www.tvboxnow.com
公仔箱論壇4 e0 p- N6 r# i4 Z( A4 w
自己玩拔罐好危險架喎。; }: W3 @$ s' }, }. @
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
  B1 [* O  b' _www.tvboxnow.com舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
tvb now,tvbnow,bttvb$ R3 C2 s5 s) o% _
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
7 R( [8 F0 ?4 `3 @mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
www.tvboxnow.com0 W# B2 C8 ^1 ~, ~1 s6 V
公仔箱論壇+ |2 F) Z, q: |' ]0 ^8 E0 v+ h
係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' m1 J+ Y  o  l: B7 q9 G

1 u/ e6 X7 j- \8 C! K! b- _www.tvboxnow.com係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。tvb now,tvbnow,bttvb" ^' s8 \! t: G6 S
! S" A+ W/ A2 _* ]www.tvboxnow.com
6 X' Z( p* Q  l/ U/ ]喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
' G& x# [; }' [: O1 fwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
4 x, e8 _% H* B5 c: T1 G" a8 a- f5 }tvb now,tvbnow,bttvb有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。公仔箱論壇7 A) Q# m$ B$ T. _! q% p' z( W1 K
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細