返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!  C/ k9 \. k, ]$ A7 ~
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
3 |& Q( s3 s6 c; Y7 O: v$ Z& {公仔箱論壇- h' k+ L* I2 w! ]
成半年無見,好開心見番你。
* L( V; o0 H0 T' o7 ]- u; N" ^tvb now,tvbnow,bttvb好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

/ ~" L3 i, ~4 y# D$ G! h公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...& x( X+ F& a, ]; k
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

4 J  t  ^1 J2 F, J& K

1 D, n) C4 ~1 G, A6 H. ~公仔箱論壇成半年無見,好開心見番你。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  Y' ^# F& z# J9 N2 a: `
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
; o# D7 c/ f4 E3 ?6 w公仔箱論壇2682052
2 G) h0 K+ r6 }0 s) n- R, h/ A& z公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
2 _) a  C& S/ r; \: qtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb5 S* |1 @) @/ G3 Q4 Z
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
: g! U5 `9 l6 Q& G6 ~" ?www.tvboxnow.com另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
; O7 }+ \- I: M" e2 @% n2 M, F8 Wmolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
www.tvboxnow.com0 d1 ~4 J  l5 \( z

6 u& V7 u6 n4 h" S, D7 Z' o/ BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。女工要著吊腳褲架咩??
2 T4 Z& n8 G  s6 [tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb$ F* \# V2 f- `
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...www.tvboxnow.com# m$ Q  {! }; h! e
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
: r# `) i6 a5 h* K) t" ]' s; ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
3 S9 S: g& N1 D% v
" E: j/ v& w3 D0 `1 _' l公仔箱論壇其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
% z' W  ^& Q& STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇$ r9 X0 u& g3 h+ F' Y7 J3 D

9 q! D: P6 G4 p8 R( o8 ~) Ltvb now,tvbnow,bttvb你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!tvb now,tvbnow,bttvb5 F9 k' @  y; J0 B
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
0 ]  m3 \$ d) }: ~- l% Y( g  k. iwww.tvboxnow.com講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
% C* E! b3 n3 q+ I6 D# B
2682931公仔箱論壇# W+ T# F% T8 T# I+ e+ T7 x8 r: z
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
) [3 |# o- A8 x: c1 Bwww.tvboxnow.com
# K& ^+ B" G- B( @www.tvboxnow.com2682948TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ^3 b& E& b. m5 f
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!: j% J, m+ }' I9 y9 t0 I, h
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
+ H# Q% p6 n" T公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
www.tvboxnow.com! I' g" S# A& n5 \/ P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  |4 _/ }( S- m! H4 n! M
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
tvb now,tvbnow,bttvb$ s# z! j9 o+ ^8 m9 _0 K$ {
tvb now,tvbnow,bttvb; p1 ?- s' r2 I! U+ _+ P1 O
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添% B  U' k$ t0 u
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
- m# I2 r- ~. A/ QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 ]/ X4 ~' d: p& I9 U7 R# x0 Xtvb now,tvbnow,bttvb細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
3 u" ]  R* b/ [( K1 Jwww.tvboxnow.com講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
2 C7 {6 f% i8 T8 \  n- O: Q$ Itvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
: }# R7 r. {7 ~  ^+ k4 |7 Rwww.tvboxnow.com
% X) M5 ^; ?' f, Atvb now,tvbnow,bttvb係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........