返回列表 回復 發帖
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
; ]4 G' y8 f8 L7 Z) @公仔箱論壇因為近期劇情真係超悶...........
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
1 x; I$ a+ z7 c* Y) i公仔箱論壇因為近期劇情真係超悶...........
. Q( \5 [8 {6 K, e1 ktvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
& f8 ]3 ~8 ]9 i! j9 S  S
tvb now,tvbnow,bttvb( @/ Q1 m" b8 |3 b) X! G4 ?
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
www.tvboxnow.com2 s1 e3 c2 }# A$ l
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
+ [3 H8 G$ I  i' ?4 J% |mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
) i. b. z5 U, h- n$ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇& @% D( t& @) R2 n5 F2 i
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
/ V) n: H: ?0 J( X9 y6 n8 d+ ]: D; T+ ^tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
9 T3 u5 ^. h2 ^+ `. s0 H( y+ r公仔箱論壇公仔箱論壇7 W. y4 }. i0 f, n# w. C; U' k$ o  b" C
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
tvb now,tvbnow,bttvb2 H9 f) p1 P3 Z9 _) Y* i1 n
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。公仔箱論壇) w! q1 l) H2 Q/ [
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
2 R: A& e; G! e. itvb now,tvbnow,bttvb- e/ X. t9 m6 C
沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉
公仔箱論壇6 d2 I9 P9 e: J3 \2 {
www.tvboxnow.com0 `) k# ]1 {% I+ K
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
  D/ A9 t) [' Ctvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-10 12:50 AM
- Y; e  f& V  s0 D% |& `, P, q
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
+ X6 X/ G% Z0 i* F+ }3 |) p9 I
tvb now,tvbnow,bttvb$ ^% N- y' J' D7 J. _8 G& E; t. k
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?公仔箱論壇: Q$ M& G' R' Z! N
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:49 AM
公仔箱論壇0 s( Y& n8 W- e& y5 F0 {
唔知呢 有邊個大哥大大知嘅?
5 X0 @: l: [' J# D$ i8 d( VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
% _& C; X8 ]/ ^4 X' j5 Fwww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-10 12:07 PM
www.tvboxnow.com. P( n0 h% U5 ?7 z
www.tvboxnow.com. E& y6 ]  T9 D1 s0 ~
我睇sunday扮野王唔至笑.. 係笑到咳唔停呀.. 可能我感冒未清.. 搞到屋企人唔比我睇好笑嘅電視添..
: Z' g* Q8 G% \- a* h! l( {* ?; |& W' [4 ?' o
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
5 j9 {* `5 m; {2 p大文細佬 發表於 2014-10-10 12:46 AM
% x% [2 ?, a# s. k, R: t* j# dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁細佬你要等《大藥坊》後嘅《老表你好Hea!》囉.....
0 _0 ]/ |9 ?+ T/ e' x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我對這劇,真的無好感,新藥用舊方
一貫無線劇集水準,老土的...
CCTVB亞視化重有乜好講
CCTVB亞視化重有乜好講
9 C0 n5 i0 }. }" q9 W" m公仔箱論壇梁嘉琪 發表於 2014-10-12 05:59 PM
/ w; v3 w$ |+ Z$ [點樣亞視化呢,講多啲比我知吖?我有興緻聽。
套劇好悶,希望快D完
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽