返回列表 回復 發帖
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情仲加埋唔logic
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
1 c7 {9 i- K! g; L/ e大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
5 `5 w1 v; C( q  z! Y1 k+ Zwww.tvboxnow.com我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅<老表你好HEA>
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
( F* s$ T# t. q- ^tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% }: J2 r4 V  H6 m
tvb now,tvbnow,bttvb! [! X1 M7 R7 q) z% f5 y- K7 n

& v" L& q* @. s& w) V8 o* l咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!
) c. N% o( K; D  W+ H' ?$ q( a公仔箱論壇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& i4 u# Q, r7 O! g4 e
我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅
4 i$ b* E  A5 J4 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
* X# \% |2 L) Ltvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇5 G0 ~$ E9 O3 S6 w! X
希望我地對老表祈望咁大.. 唔好失望喇.
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) @) P$ S& q/ E6 j3 g6 C2 S

- S& W1 I8 u2 \公仔箱論壇
+ c1 K3 k, Y" r9 O- X0 t: i咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!www.tvboxnow.com: A0 o) C9 U& O( \" Q7 Z+ ]+ s
5 |! E! p9 N3 R4 T) ^
tycn3320 發表於 2014-10-15 01:26 PM
8 n6 i  n4 Z3 H" x% ?" z$ z1 ~& b! cwww.tvboxnow.com
) y) X/ p  E  W+ @: sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲有好多... 例如估到高ling一定會死
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...9 v$ H1 N8 g% C: d* w. h" `
大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
/ K3 G& k( ]7 `) F3 G# J- \% ?( Ytvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb9 G. N* j- U7 }6 ]: T
所以我臨尾都喺劇集綜合吹水版搞番個「純粹靠估大結局派獎遊戲」,不過呢,啲結局答案都應該好易估中,哈......
' u2 P9 x; q9 }% E. x+ r. STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅
! a, Q) w! P5 kmnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 A9 a: h/ j3 W1 I7 l
睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........
, d, Y! o" x. T8 F/ ^2 a# U' @公仔箱論壇mnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
tvb now,tvbnow,bttvb- D& M1 ?2 n* Q# G2 z$ L8 K# {
睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........
# O. W' z9 K1 |2 Mmnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
3 ^( V: `9 C, z! k  j1 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-16 11:53 AM
www.tvboxnow.com& o6 f/ m% |1 R2 G6 @

* n4 [; C8 {$ g: tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係呀.. 我有同媽咪一齊聽呢套劇架.. 一路聽一路玩game
( b" [( ^6 k8 n% x& v  |5 L公仔箱論壇8 P- g8 q4 D% ?! X
我响27集就係睇咗嗰一陳間.. 見到啲好笑野呀...丁一元用口對樽口飲緊支酒.. 莊繼宗之後攞嚟對樽口飲... 之後丁一元再攞番嚟飲唔係對樽口架.. 係隔空飲架.. 佢居然驚人地啲口水呀.. 一啲都唔專業.. 呢一刻陳生又比黃生比下去喇.. 所以呢.. 黃生好啲
《大藥坊》不太理想...希望《飛虎2》及《老表你好HEA》會理想啦www.tvboxnow.com! n2 L7 v+ h) |+ A: {  T
最後請各位繼續支持及睇劇時遇見各類趣事...歡迎各位會員發帖/回帖分享精彩內容給大家觀看
后面几集好睇好多了,期待不一样的结局
不一樣的結局.....今晚居然係呢套佔咗九點半後的時段...
: L; ]+ V. T4 h
. @, }! e# Z  X# o) S8 G! ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。發夢解毒,魏俊之死....一元大勇又迴光反照....最後離奇山上出現.... T5 d/ h, @: F. Y8 {6 B

+ P9 _3 n4 L% b) v/ S2 btvb now,tvbnow,bttvb四個字一頭霧水...或者呢啲神劇係我地凡人係睇唔明的。
. Y8 H) z# `3 q& Atvb now,tvbnow,bttvb' U( }# \9 F9 O1 Y8 u) T  d
無嘢好評....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆